Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΡΟΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΗΣ MOTOROLA ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ

Τατουάζ απορροφά τους ήχους που προκαλούνται από τις αλλαγές στους μυς του λαιμού όταν μιλάμε

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
9 Νοεμβρίου 2013

Στέλνει αυτούς τους ήχους ασύρματα με ένα smartphone μέσω Bluetooth ή NFC.
Η Google-που ανήκει στην Motorola ισχυρίζεται,επίσης, ότι θα μπορούσε να τοποθετηθεί και σε ζώα. Η τεχνολογία αυτή θα σας διευκολύνει να ακούτε τις κλήσεις ακόμη και σε θορυβώδη μέρη. Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι λειτουργεί μέσω τατουάζ για να αντικαταστήσει τους κωδικούς πρόσβασης. 


Ξεχάστε τα Google Glass, smartwatches ακόμη και το biohacker που εισάγεi ένα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα, η Motorola ελπίζει σε όλα αυτά με το τατουάζ μικροφώνου.
Σύμφωνα με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε ο τηλεφωνικός κατασκευαστής της Google, το τατουάζ θα πρέπει να τοποθετείται πάνω στο λαιμό ενός ατόμου όπου θα συλλέγει τους ήχους που δημιουργούνται από τη φωνή του.
Εάν ο χρήστης κάνει ένα τηλεφώνημα, το τατουάζ θα στείλει στη συνέχεια αυτούς τους ήχους ασύρματα στο smartphone του καλούντος.

Με απλά λόγια, το ενσωματωμένο μικρόφωνο του τατουάζ θα μπορεί να παίρνει τους ήχους που έλαβε απο τη φωνή ενός ατόμου με ανάγνωση των δονήσεων και τις διακυμάνσεις των μυών ή ιστών από τις φωνητικές χορδές τους.

Το τατουάζ θα έρθει με το δικό του πομποδέκτη, κεραία, μικρόφωνο και επεξεργαστή σήματος. 

Η Motorola προσθέτει ότι το τατουάζ θα μπορούσε να περιλαμβάνει έναν ανιχνευτή δέρματος που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν κάποιος που μιλάει λέει την αλήθεια. Το έμπλαστρο τατουάζ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ανιχνευτής ψεύδους. 

Βλέπω πάρα πολλούς πολιτικούς να μην χρησιμοποιούν συσκευές Motorola στο μέλλον.

Προετοιμάζουν την νεολαία με προσεκτικές κινήσεις να δεχτεί το χάραγμα του Αντιχρίστου, διαγράφοντας απο το μυαλό του κάθε "κολλημένου χριστιανού" προκαταλήψεις που συνδέουν την τεχνολογία με την Χριστιανική πίστη.

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger