Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ Wi-Fi ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ, ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙΤΙΔΑ! {ΒΙΝΤΕΟ}

«Παρόμοιο με το wi-fi διαδίκτυο, είναι εκείνο που παράγεται διαμάχη στο Σιάτλ με την ικανότητά του να παρακολουθεί τους χρήστες κινητών τηλεφώνων και που εγκαθίσταται ήδη στο Λος Άντζελες, και περιμένουμε να ρθεί και στην ελλάδα.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Νοεμβρίου 2013
Το 2.700.000 δολαρίων σύστημα που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, αποτελείται από μια σειρά από λευκά κουτιά wi-fi που έχουν τοποθετηθεί σε πόλους χρησιμότητας όπου οι αρχές σχεδιάζουν να σκεπάσουν ολόκληρη την πόλη του Σιάτλ.Μετά την αντιπαράθεση στα δελτία ειδήσεων, το Αστυνομικό Τμήμα του Σιάτλ  είπε ότι θα απενεργοποιούσε το δίκτυο, αν και μια ημέρα μετά την υπόσχεση, το δίκτυο ήταν ακόμα ενεργό.


Είναι ένα παρόμοιο σύστημα που θα εγκατασταθεί δωρεάν σε ολόκληρη την ελλάδα απο τον πρωθυπουργό μας Αντώνη Σαμαρα. Το "δωρεάν" του Κυρίου Σαμαρά είναι πολύ ελκυστικό για να μαζέψει καταναλώσιμους ψηφοφόρους στο κόμμα του όπου θα γεμίσει με ακτινοβολία τους αδρανείς εγκεφάλους τους. 
Οπως καταλαβαίνεται, θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά αυτό το "δωρεάν" διαδύκτιο, απορροφώντας ακτινοβολία σε οποιοδήποτε σημείο και να βρισκόμαστε χωρίς να μπορούμε να την αποφύγουμε.
Θα δείτε σε λίγο καιρό περίεργα κουτιά να έχουν εγκατασταθεί σε κατοικημένες περιοχές που θα καλύπτουν ολόκληρη την ελλάδα όπως υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός μας.
Το ερώτημα είναι - πόσα από τα δεδομένα του δικτύου σας θα καταγράφονται χωρίς την άδειά σας και τι επιπτώσεις θα έχουν στην ιδιωτική σας ζωή;
Δείτε το βίντεο 
atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger