Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ!!! Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΛΕΒΕΙ 60 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΓΗΣ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΠΑΠΙΕΣ

Με μεγάλη αγάπη καλλιεργούσαν τη γη στο αγρόκτημα τους για περισσότερο από 30 χρόνια η οικογένεια του Kenneth Χικς που ανυπομονούσε να περάσει το κτήμα στους γιους του τώρα που έφτασε η ώρα για να συνταξιοδοτηθεί.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Δεκεμβρίου 2013

Ομως ο πρώην αξιωματικός του στρατού δήλωσε χθες το βράδυ πως αυτό το όνειρο έχει κλονιστεί αφότου αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι του σύμφωνα με τους νόμους της ΕΕ που βάζουν τα «δικαιώματα των πουλιών πάνω από τους ανθρώπους».

Ο 79-χρονος κ. Hicks, και η 78-χρονη σύζυγός του Deidre, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το 30 ετών αγρόκτημα τους με «το πιστόλι στα κεφάλια τους», λόγω των ευρωπαϊκών κανονισμών που επιτρέπουν τον RSPB (Βασιλικός Σύλλογος για την Προστασία των Πτηνών) να κατακλύσουν τη γη του και να ενθάρρύνουν την αναπαραγωγή των απειλούμενων πτηνών.

Είπε ότι «κατεστράφηκαν» με την απειλή που δέχτηκαν να εγκαταλείψουν το 60 στρεμμάτων αγρόκτημα στο Bembridge, και οτι στερήθηκαν την ευκαιρία να το δώσουν στους τρεις γιους τους.

Σύμφωνα με το σχέδιο, τα αυξημένα επίπεδα νερού θα πλημμυρίσουν το αγρόκτημα και τις γύρω εκτάσεις για να δημιουργήσουν γόνιμο έδαφος για τα υδρόβια πτηνά, συμπεριλαμβανομένων τις χήνες αγριόπαπιες, καλημάνες και κοκκινοσκέληδες.


atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger