Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΟΝ ΜΑΚ ΚΕΙΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

«Όπου εμφανίζετε ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Τζον Μακέιν μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι στην ατζέντα του υπάρχει η αλλαγή καθεστώτος. 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
17 Δεκεμβρίου 2013
Το Σαββατοκύριακο, ο βετεράνος Αμερικανός του Βιετνάμ και πρώην συνεργάτης του
Βιετκόνγκ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ένας ήρωας πολέμου, "ξεφορτώθηκε" στην Ουκρανία για να συσπειρώσει τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στην πρωτεύουσα, το Κίεβο.
Ενω οι Γκοίμ συνεχίζουν να διαμαρτύρονται στην Ουκρανική πρωτεύουσα, ο ανισόρροπος, γερουσιαστής είπε στο πλήθος: "Το πεπρωμένο σας ζητάει, και βρίσκεται στην Ευρώπη. Ανθρωποι της Ουκρανίας, αυτή είναι η στιγμή σας. Ο ελεύθερος κόσμος είναι μαζί σας. Η Αμερική είναι μαζί σας. Είμαι μαζί σας ".
Ο Μακέιν έχει εμφανιστεί και σε άλλες χώρες να υποστηρίξει τους αντικυβερνητικούς του σκοπούς. 
Πιο συγκεκριμένα ήταν η εμφάνισή του στη Συρία πριν από λίγους μήνες όταν είχε φωτογραφηθεί στο χαιρετισμό της Αλ Κάιντα που συνδέονται με μισθοφόρους, συμπεριλαμβανομένων ενός γνωστού απαγωγέα και ενός εκβιαστή, οι οποίοι έχουν πάει από τότε για να διαπράξουντο χειρότερο είδος απο ωμότητες εναντίον αμάχων, και πιο πρόσφατα η δολοφονία τουλάχιστον 80 ατόμων στην πόλη της Adra κοντά στη Δαμασκό, με στόχο την διαμόρφωση των κυβερνητικών δυνάμεων. "
atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger