Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

Η Καλιφόρνια είναι ένα από τα λίγα κράτη που είναι πιο εύκολο να πάρετε μια προσωπική εξαίρεση για να αποχωρήσετε από τους εμβολιασμούς. Το 2014, αυτό θα αλλάξει.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
20 Δεκεμβρίου 2013

Την 1η Ιανουαρίου, ο νέος νόμος θα τεθεί σε ισχύ στο κράτος που θα απαιτεί απο τους γονείς να καταθέτουν μια προσωπική απαλλαγή που θα περιληφθεί σε ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από γιατρό ή άλλο εξουσιοδοτημένο ιατρό, αναγνωρίζοντας ότι έχουν λάβει γνώση σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των εμβολίων.

Ο Δρ Dean Blumberg , ένας παθολόγος στο Ιατρικό Κέντρο UC Davis, κατέθεσε στη στήριξη του νέου νόμου. Πιστεύει ότι τα περισσότερα παιδιά πρέπει να εμβολιάζονται:


«Οι εμβολιασμοί κάνουν δουλειά και τα παιδιά ωφελούνται. Νομίζω ότι ο νόμος είναι ένα καλό αποτέλεσμα. "
Μπορεί να αποτελεί έκπληξη, ότι ο Δρ Blumberg αποφάσισε να ανοίξει μια κλινική για τους γονείς που επιθυμούν να εξαιρεθούν από τον εμβολιασμό των παιδιών τους.

Η κλινική θα παρέχει στους γονείς την παροχή συμβουλών και τις υπογραφές που ο νόμος απαιτεί για να εγγραφούν τα ανεμβολίαστα παιδιά στο σχολείο.
«Είμαι υπέρ της ανοσοποίησης, αλλά είμαι επίσης και υπέρ των γονικών δικαιωμάτων. Γι 'αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την κλινική ως υπηρεσία στην κοινότητα, σε περίπτωση που υπάρχουν γονείς των οποίων ο πάροχος της υγειονομικής περίθαλψης δεν θα υπογράψει το έντυπο ή για κάποιους γονείς που δεν έχουν την πρωτοβάθμια περίθαλψη. "
Ο Δρ Blumberg είπε ότι πιστεύει ότι οι περισσότεροι από τους γονείς που επισκέπτονται την κλινική θα έχουν ήδη αποφασίσει στο μυαλό τους για τους εμβολιασμούς, και ο ίδιος δεν προτίθεται να προσπαθήσει να τους αναγκάσει να αλλάξουν τα μυαλά τους:
"Θα υπάρξουν συζητήσεις σχετικά με τους κινδύνους και τα οφέλη. Δεν σκοπεύω να προσπαθήσω να αναγκάσω κάποιον. "

atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger