Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Σε ό, τι αφορά την γενοκτονία η διαφορά μεταξύ Ιουδαϊσμού και Σιωνισμού μπορεί να περιγραφεί ως εξής: ενώ η ιουδαϊκή βίβλος είναι εμποτισμένη με αναφορές γενοκτονίας, συνήθως στο όνομα του Θεού, μέσα στο σιωνιστικό πλαίσιο, οι Εβραίοι σκοτώνουν Παλαιστινίους στο όνομα των ίδιων δηλαδή, των «Εβραίων». 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Δεκεμβρίου 2013

Αυτή είναι πράγματι η απόλυτη επιτυχία της Σιωνιστικής επανάστασης. Να διδάξει τους Εβραίους να πιστέψουν στον εαυτό τους. 


Και θέλετε διώξει τους εχθρούς σας και 
θέλουσι πέσει έμπροσθέν σας εν μαχαίρα·
και πέντε από σας θέλουσι διώξει εκατόν, και εκατόν από σας θέλουσι διώξει μυρίους· και οι εχθροί σας θέλουσι πέσει έμπροσθέν σας εν μαχαίρα. (Λευιτικόν 26:7-9)

Οταν δε Κυριος ο Θεός σου σε εισαγάγη εις την χώραν, προς την οποίαν τώρα πορεύεσαι, δια να την κληρονομήσης ως ιδικήν σου, και εκβάλη από εμπρός σου έθνη μεγάλα.... και θα παραδώση αυτούς Κυριος ο Θεός σου εις τα χέρια σου, θα κτυπήσης αυτούς, θα τους εξαφανίσης τελείως, δεν θα συνάψης καμμίαν συνθήκην μαζή των και δεν θα τους λυπηθήτε καθόλου. (Δευτερονόμιο 7:1-2)

Ιδού όμως πως θα συμπεριφερθήτε προς τας πόλεις των λαών τούτων, των οποίων τας χώρας έδωσε Κυριος ο Θεός σας εις σας ως κληρονομίαν· δεν θα αφήσετε εις την ζωήν και δεν θα συλλάβετε ζωντανόν ως αιχμάλωτον κανένα, που αναπνέει.  (Δευτερονόμιο 20:16)

Δεν υπάρχει μεγάλη αμφιβολία μεταξύ των μελετητών της Βίβλου ότι η εβραϊκή Βίβλος περιέχει κάποιες ιδιαίτερα φορτισμένες μη ηθικές προτάσεις, μερικές από τις οποίες δεν είναι λιγότερο από ένα κάλεσμα για γενοκτονία. 


Ο Βιβλικός μελετητής Raymund Schwager έχει βρεί στην Παλαιά Διαθήκη 600 χωρία ρητής βίας, 1000 μεταβάσεις με βίαιες ενέργειες του τιμωρού Θεού, 100 χωρία όπου ο Θεός διατάζει ρητά τους άλλους να σκοτώνουν ανθρώπους.

Προφανώς, η βία είναι η πιο συχνά αναφερόμενη δραστηριότητα στην εβραϊκή Βίβλο.

Όπως καταστροφικός είναι, ο κορεσμός της εβραϊκής Βίβλου με τη βία και την εξόντωση των άλλων, άλλο τόσο μπορεί να ρίξει λίγο φως πάνω από την τρομακτική γενοκτονία που διαπράτεται αυτή τη στιγμή στη Γάζα από το εβραϊκό κράτος. 


Στο φως της ημέρας, ο Ισραηλινός Στρατός χρησιμοποιεί τις πιο θανατηφόρες μεθόδους εναντίον των αμάχων, καθώς ο κύριος στόχος τους είναι να «καταστρέψουν» τους κατοίκους της Γάζας, ενώ δεν δείχνουν «κανένα απολύτως έλεος».

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger