Το «σάντουιτς των κανιβάλων,» είναι ένα ορεκτικό που χαρακτηρίζεται ως ωμό, απο άπαχο μοσχαρίσιο κιμά και σερβίρεται με ψωμί κοκτέιλ.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Αξιωματούχοι Υγείας επιβεβαίωσαν τέσσερις περιπτώσεις που συνδέονται με το βακτήριο E. coli και 13 πιθανές περιπτώσεις σε άτομα που έφαγαν τα σάντουιτς σε διάφορες συγκεντρώσεις στα τέλη του περασμένου έτους.
Τα σάντουιτς των κανίβαλων ήταν δεμένα σε εστίες στο Wisconsin το 1972, 1978 και 1994. Το ορεκτικό, που ονομάζεται επίσης "κρέας τίγρη", "ταρτάρ" ή απλά "κιμάς", είναι συνήθως ένα απλό πιάτο άπαχο κιμά με αλάτι και πιπέρι σε ψωμί σίκαλης κοκτέιλ με φέτες κρεμμυδιού.
Περιστασιακά, ένα ωμό αυγό αναμιγνύεται με το κρέας. Το σάντουιτς του κανίβαλου είναι ενα εορταστικό πιάτο σε γερμανικές, πολωνικές και άλλες εθνικές κοινότητες στην περιοχή του Milwaukee από τον 19ο αιώνα.
Κάποτε ήταν κοινό στις γαμήλιες δεξιώσεις, γεύματα μετά από κηδείες, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Το πιάτο έχει γίνει λιγότερο καταναλώσιμο τα τελευταία χρόνια, ύστερα απο την επίγνωση των κινδύνων από το άψητο κρέας και λιγότεροι άνθρωποι τρώνε βόειο κρέας.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
6 Δεκεμβρίου 2013
Μπορεί να είναι μια παράδοση στο Ουισκόνσιν, αλλά δεν είναι ασφαλές, δήλωσαν αξιωματούχοι χθες, σημειωτέον ότι πάνω από μια ντουζίνα άνθρωποι αρρώστησαν μετά απο την κατανάλωση του την τελευταία περίοδο των διακοπών.Αξιωματούχοι Υγείας επιβεβαίωσαν τέσσερις περιπτώσεις που συνδέονται με το βακτήριο E. coli και 13 πιθανές περιπτώσεις σε άτομα που έφαγαν τα σάντουιτς σε διάφορες συγκεντρώσεις στα τέλη του περασμένου έτους.
Τα σάντουιτς των κανίβαλων ήταν δεμένα σε εστίες στο Wisconsin το 1972, 1978 και 1994. Το ορεκτικό, που ονομάζεται επίσης "κρέας τίγρη", "ταρτάρ" ή απλά "κιμάς", είναι συνήθως ένα απλό πιάτο άπαχο κιμά με αλάτι και πιπέρι σε ψωμί σίκαλης κοκτέιλ με φέτες κρεμμυδιού.
Περιστασιακά, ένα ωμό αυγό αναμιγνύεται με το κρέας. Το σάντουιτς του κανίβαλου είναι ενα εορταστικό πιάτο σε γερμανικές, πολωνικές και άλλες εθνικές κοινότητες στην περιοχή του Milwaukee από τον 19ο αιώνα.
Κάποτε ήταν κοινό στις γαμήλιες δεξιώσεις, γεύματα μετά από κηδείες, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Το πιάτο έχει γίνει λιγότερο καταναλώσιμο τα τελευταία χρόνια, ύστερα απο την επίγνωση των κινδύνων από το άψητο κρέας και λιγότεροι άνθρωποι τρώνε βόειο κρέας.
Δημοσίευση σχολίου