Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ!!! ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΓΙΟ ΤΟΥ

Πάστορας καθαιρείται μετά την εκτέλεση ενός γάμου ομοφυλοφίλων.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
20 Δεκεμβρίου 2013

Οι ενωμένοι μεθοδιστές αξιωματούχοι της εκκλησίας καθαίρεσαν έναν πάστορα από την κεντρική Πενσυλβάνια, την Πέμπτη ο οποίος χοροστάτησε στον γκέι γάμο του γιου του στη Μασαχουσέτη. 

Ο Frank Schaefer του Λιβάνου είχε ανασταλεί ήδη, όταν συναντήθηκε με τους αξιωματούχους της εκκλησίας για να διαπιστωθεί αν θα συνεχίσει ως ποιμένας. Στον Schaefer, είχε ειπωθεί από τους κληρικούς να παραιτηθεί  μέχρι την Πέμπτη, αν δεν μπορούσε να ακολουθήσει το Βιβλίο της πειθαρχίας. 

Ομως ο Schaefer έχει πει ότι το βιβλίο εισάγει διάκριση εις βάρος των ομοφυλοφίλων και δεσμεύθηκε αυτή την εβδομάδα ότι δεν θα παραδώσει οικειοθελώς τα διαπιστευτήριά του. Ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας  John Coleman, δήλωσε ότι οι υπάλληλοι αποφάσισαν να τον αφορίσουν. 

Ο Schaefer αποχώρησε απο τη σύντομη συνάντηση με τους αξιωματούχους της εκκλησίας χωρίς να σχολιάσει. 

Στις αρχές αυτή της εβδομάδας, ο Schaefer είπε ότι θα αψηφήσει τη θρησκευτική διαταγή, προκειμένου να παραδώσει τα διαπιστευτήριά του για την πραγματοποίηση του γάμου ατόμων του ιδίου φύλου.

Ο  Schaefer διατάχτηκε να εγκαταλείψει τον άμβωνα του στην κεντρική Πενσυλβανία μέχρι την Πέμπτη, αν δεν μπορεί να υποστηρίξει το Βιβλίο της Πειθαρχίας .

Αλλά ο Schaefer,που περιγράφει το βιβλίο ως αντιφατικό και προκατειλημμένο ενάντια στους ομοφυλόφιλους ανθρώπους, είπε ότι δεν θα ησυχάσει.


atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger