Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΠΑΝΤΑΡ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΝΤΝΑΓΙΑ

«Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Μπαντάρ Μπιν Σουλτάν, Γενικός Διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Σαουδικής αραβίας διέταξε χιλιάδες αγωνιστές να προετοιμαστούν για να επιτεθούν στην Ελληνορθόδοξη χριστιανική πόλη της Παναγίας της Σεντνάγια.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
9 Δεκεμβρίου 2013
Σύμφωνα με τις στρατευμένες πηγές, διάφοροι Ουαχάμπι και απο την Αλ-Κάιντα που συνδέονται με τις ομάδες, συμπεριλαμβανομένου της ταξιαρχίας του Ahrar al-Sham και της ταξιαρχίας του Tahrir al-Sham του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, που υποστηρίζεται από την Αλ-Κάιντα που συνδέονται με τρομοκράτες της Αλ-Νούσρα, μεταξύ άλλων, έχουν κινητοποιηθεί 3.000 ένοπλοι άνδρες για να εισβάλουν στην χριστιανική πόλη της Παναγίας της Σεντνάγια βόρεια της Δαμασκού.
Η Σεντνάγια είναι διάσημη για τα αρχαία μοναστήρια της, ιδίως της Μονής της Παναγίας της Σεντνάγια.
Πριν από το ξέσπασμα του πολέμου στη Συρία, η Σεντνάγια ήταν ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στην αραβική χώρα.
Σύμφωνα με τις συριακές πηγές, το 80 τοις εκατό των κατοίκων της Σεντνάγια έχουν κινητοποιηθεί και πήραν τα όπλα για να υπερασπιστούν την πόλη.

Σήμερα στη Συρία, υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο αραβόφωνοι Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι γνωστοί ως Ρουμ (Ρωμιοί) και αυτοχαρακτηρίζονται και οι ίδιοι έτσι.

atheatignosi
Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger