Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΑΠΗΧΘΕΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

Έντεκα ημέρες μετά την γένηση του τρίτου παιδιού ενός ζευγαριού αγροτών, μια κόρη, που γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1995 στον δήμο της Quantou, είχε απαχθεί μακριά από τους γονείς της από τα τοπικά στελέχη.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Δεκεμβρίου 2013
Το ζευγάρι είχε παραβιάσει την πολιτική του ενός παιδιού της Κίνας και δεν είδαν ποτέ ξανά την κόρη τους.
Οι Liu Xia Laogen και Fengge δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια εύρεσης της κόρης τους, έχουν υποβάλει αίτηση και μήνυσαν την τοπική αυτοδιοίκηση. Η περίπτωσή τους ακούστηκε στο δικαστήριο στην κεντρική κινεζική επαρχία Hebei τη Δευτέρα.
Ο Δικηγόρο τους είπε ότι αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου να έρθει σύντομα. Θα έρθει σε μια εποχή μεταρρύθμισης, μόλις ένα μήνα αφότου το Κομμουνιστικό Κόμμα, ανακοίνωσε μια χαλάρωση της πολιτικής του ενός παιδιού στην τρίτη Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής.
Επίσης, έρχεται σε μια στιγμή που οι δικαστές της Κίνας έχουν εκφραστεί κατ 'επανάληψη στο Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο υπέρ της λήψης του συστήματος δικαιοσύνης της χώρας. 
Τα δικαστήρια εξακολουθούν να υπόκεινται στις αποφάσεις των κυβερνήσεων σε τοπικό επίπεδο και συχνά δεσμεύονται από τις τοπικές διαταγές και μερικές φορές τους προσωπικούς δεσμούς από ό, τι με το νόμο.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει κομμουνισμός ας δούν αυτό το παράδειγμα που εφαρμόζεται όχι απλά σε κομμουνιστικά κράτη όπως η Κίνα, αλλά και στις ΗΠΑ με πρωτεργάτες τους Ομπάμα και Χίλαρι με το obamacare, μόνο που εκεί οι διαδικασίες γίνονται μέσω "υποτιθέμενων"Δημοκρατικών διαδικασιών. 

Ο Κομμουνισμός είναι το βασικό όπλο του Διαβόλου. Μια στείρωση, η μια έκτρωση περιλαμβάνει μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, και είναι ενα απο τα όπλα που χρησιμοποιεί η νέα εποχή για να επιτευχθούν οι στόχοι αφανισμού του ανθρώπινου είδους, και όπως βλέπετε επιβάλλεται με τον πιό απάνθρωπο τρόπο.


atheatignosi
Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger