Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ 100.000 ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΚΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ HAARP; {ΒΙΝΤΕΟ}

Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες στο βόρειο ημισφαίριο μόλις άρχισαν να ξεπαγώνουν από τα πρωτοφανή ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών, από την άλλη πλευρά του κόσμου στο νότιο ημισφαίριο, η Αυστραλία βιώνει ενα εντελώς διαφορετικό πρόβλημα - ένα κύμα καύσωνα.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Ιανουαρίου 2014
Η θερμοκρασία είναι τόσο σοβαρή ώστε έχει ήδη προκαλέσει το θάνατο σε 100.000 νυχτερίδες, για τις οποίες φοβούνται οι αρχές ότι θα μολύνουν το έδαφος και προειδοποιούν τους ντόπιους να μην αγγίξουν τα ζώα για το φόβο της μόλυνσης.
Περισσότεροι μαζικοί θάνατοι ζώων, αυτή τη φορά, στην Αυστραλία. 

Πιστεύω εδώ και πολύ καιρό τώρα ότι αυτό το συμβάν θα μπορούσε να έχει σχέση με το HAARP. Με τα πουλιά τις φάλαινες, κ.λπ. 

Το HAARP θα μπορούσε να τις έχει ρίξει με το ραντάρ ή την αίσθηση της κατεύθυνσης τους. Στις νυχτερίδες, αυτό ονομάζεται ηχοεντοπισμός.

Ο ηχοεντοπισμός είναι η θέση των αντικειμένων της ανάκλασης του ήχου, η διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται από τις νυχτερίδες, τα δελφίνια και τις φάλαινες. Το HAARP μπορεί να διαταράξει αυτή τη διαδικασία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει αυτά τα ζώα να πεθάνουν.


Οι αρχές μπορεί να λένε ότι ο μαζικός θάνατος των νυχτερίδων οφείλεται σε ένα κύμα καύσωνα που έπληξε τη χώρα. Δεν είμαι σίγουρος όμως γι αυτό.


Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger