Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΙΛΑΝΔΗ: ΣΟΚ!!! ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ «ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ» ΣΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΣΤΙΣ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Το Κέντρο για τη Διοίκηση της Ειρήνης και της Τάξης (ΚΔΕΤ) απειλεί σήμερα να χρησιμοποιήσουν τις συνδυασμένες δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τους διαδηλωτές που θα συμμετέχουν στον "αποκλεισμό" της Μπανγκόκ στις 13 Ιανουαρίου.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Ιανουαρίου 2014
Ανακοινώνοντας την προειδοποίηση ζωντανά στην τηλεόραση πριν από το μεσημέρι σήμερα, ο επικεφαλής του ΚΔΕΤ Surapong Tovichakchaikul δήλωσε ότι η απειλή για το κλείσιμο της Μπανγκόκ στις 13 Ιανουαρίου θα μπορούσε να αποτελέσει σοβαρή απειλή για την ασφάλεια και την οικονομία της χώρας και θα έχει εκτεταμένες συνέπειες για το λαό στο σύνολό του.
Περιέγραψε το κλείσιμο ως σοβαρή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που δεν αφορά το κράτος δικαίου.
Είπε ότι οι άνθρωποι πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά πριν από την ένταξή στο κλείσιμο του κεφαλαίου με τη Λαϊκή Δημοκρατική Μεταρρύθμιση Επιτροπής (PdRC) του αρχηγού τους Suthep Thaugsuban.
Είπε οτι η ανακοίνωση του Suthep να αποκλείσουν την πρωτεύουσα και να επαναστατήσουν εναντίον της κυβέρνησης είναι ένα σοβαρό έγκλημα και παραβίαση του ποινικού νόμου στον οποίο ο παραβάτης υπόκειται σε θανατική ποινή.

atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger