Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΙΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ {ΒΙΝΤΕΟ}

Μια ακόμη μεγάλη απάτη εις βάρος των ανέργων απο τους γνωστούς απατεώνες της συγκυβέρνησης είναι το υποτιθέμενο επίδομα για τους μακροχρόνια ανέργους.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Ιανουαρίου 2014

Οι δημοσιογραφίσκοι παπαγαλάκια απο τα Μεγαλοκάναλα της μίζας και της διαφθοράς προπαγάνδισαν για ακόμη μια φορά τις εντολές που έλαβαν απο τα αφεντικά τους, που εξαγγέλθηκαν απο τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Τα κατάπτυστα νεοταξικά τσιράκια της συγκυβέρνησης έκαναν και πάλι το θαύμα τους. Μετά το άκουσμα του επιδόματος των 200 ευρώ απο τον Υπουργό Εργασίας για τους μακροχρόνια ανέργους που θα χορηγείται σε άτομα ηλικία απο 20 εώς 66 ετών, ενώ μέχρι πρότινος τα όρια ηλικίας ήταν απο 45 εώς 65 ετών, οι άνεργοι έσπευσαν για να λάβουν την μνημονιακή επιταγή που θα δίδεται απο τον ΟΑΕΔ απο 1/1/2014.


Απο την πρώτη ημέρα γινόταν το αδιαχώρητο στα γραφεία του ΟΑΕΔ όπου εκατοντάδες άνεργοι έσπευσαν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη χορήγηση του επιδόματος. 


Ενα επίδομα, που όπως θα διαπιστώσετε είναι μια ολόκληρη απάτη απο την συγκυβέρνηση και συγκεκριμένα απο τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, το οποίο δεν υφίσταται, και αφορά μόνο οσους εχει ληξει η 12μηνη επιδοτηση ανεργιας ΤΩΡΑ, η προκειται να ληξει άμεσα.


Δείτε το έγγραφο που έχει αναρτήσει ο ΟΑΕΔ έξω απο τα γραφεία του, απο την απάτη η οποία προωθήθηκε απο τα ΜΜΕ και παρακάτω το βίντεο με τη δήλωση απο τον εντολοδόχο Υπουργό μαιμού της συγκυβένησης των λαμόγιων.




Δείτε το βίντεο



atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger