Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ: ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Ο Chris Turney, ένας επιστήμονας κλίματος και αρχηγός της αποστολής, επρόκειτο να τεκμηριώσει τις «περιβαλλοντικές αλλαγές» στο πόλο.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Ιανουαρίου 2014

Σε μια συνέντευξή του είπε ότι το λιώσιμο των πάγων αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εκστρατεία. Το MV Akademik Schokalskiy είναι ακόμα κολλημένο ανάμεσα σε ενα παχύ στρώμα πάγου 1.500 ναυτικά μίλια νότια από το Hobart, την πρωτεύουσα της Τασμανίας.

Κάλεσαν για βοήθεια στις 5 π.μ. το πρωί των Χριστουγέννων αφότου βυθίστηκαν στον πάγο.

Ξεκίνησαν για αναζήτηση αποδεικτικών στοιχείων για το λιώσιμο των πάγων στον πλανήτη, αλλά, αντίθετα, μια ομάδα επιστημόνων του κλίματος έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την αποστολή τους ... επειδή ο πάγος της Ανταρκτικής είναι παχύτερος από το συνηθισμένο σε αυτή την εποχή του έτους.

Οι επιστήμονες έχουν κολλήσει πάνω στο MV Akademik Schokalskiy από την ημέρα των Χριστουγέννων, με επανειλημμένες προσπάθειες διάσωσης στη θάλασσα που εγκαταλείφθηκαν απο παγοθραυστικά πλοία που απέτυχαν να τους πλησιάσουν. Τώρα αυτή η προσπάθεια ανάγκασε τους εμπειρογνώμονες να παραδεχτούν ότι ο πάγος είναι πάρα πολύ παχύς. 

Αντ 'αυτού το πλήρωμα έχει δημιουργήσει ενα παγωμένο ελικοδρόμιο για να διασώσει την ισχυρή ομάδα των 74 με το ελικόπτερο.


atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger