Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΒΙΑΙΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ;

«Περιορισμένα κλουβιά. Ακραίες θερμοκρασίες. Βρώμικο περιβάλλον. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό: Το βιομηχανικό σύστημα τροφίμων αντιμετωπίζει την καλή διαβίωση των ζώων, εκ των υστέρων. 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Ιανουαρίου 2014
Ως ένα σχόλιο στη σημερινή "σύγχρονη"γεωργία, ένας φοιτητής αρχιτεκτονικής του Λονδίνου έχει δημιουργήσει ενα προκλητικό σχεδιασμό για ένα αγρόκτημα κοτόπουλων που θα κρατάει τα πουλιά σε ακινησία και το μυαλό τους σε στάση.
Ο φοιτητής André Ford απο το βασιλικό κολλέγιο, δημιούργησε μια εγκατάσταση, που ονομάστηκε Κέντρο Ασυναίσθητης γεωργίας. Είναι μια αρκετά απαίσια υπόθεση, φτιαγμένή από ένα τεράστιο ατσάλινο πλαίσιο που θα περιέχει έως 1.000 πουλιά. 
Σε αυτό, τα κοτόπουλα θα είναι πλήρως ακινητοποιημένα, θα τους αφαιρούνται τα πόδια (για εξοικονόμηση χώρου), και τα πουλιά θα λαμβάνουν τροφή, νερό και οξυγόνο μέσα από ένα περίπλοκο δίκτυο σωλήνων. 
Προκειμένου να εξαλειφθούν τα δεινά που τα κοτόπουλα θα αντιμετωπίζουν υπό αυτές τις συνθήκες, ο Ford προτείνει να αφαιρείται ο εγκεφαλικός φλοιός των πτηνών », αφήνοντας άθικτο το στέλεχος του εγκεφάλου. Τα κοτόπουλα θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν, αλλά θα περάσουν ουσιαστικά τη ζωή τους σε κώμα ».
atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger