Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΜΒΑ!!! ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

«Τα μυστικά δίκτυα των Ελευθεροτεκτόνων έχουν χρησιμοποιηθεί από συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος για να καταστρέψουν το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης , σύμφωνα με μια έκθεση βόμβα της Αστυνομίας που διέρρευσε.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Ιανουαρίου 2014

Η έκθεση τεκμηριώνει τη σχεδόν πλήρη διαφθορά της βρετανικής κυβέρνησης και το σύστημα δικαιοσύνης του συστήματος από τους οργανωμένους εγκληματίες . Τα έγγραφα « Επιχείρηση Τιβέριος , « που χρονολογούνται από το 2003 , περιέχουν μια σειρά από εκρηκτικές καταγγελίες για διαφθορά , συμπεριλαμβανομένης της πώλησης των £ 50.000 " δωρεάν καρτών διαφυγής από τη φυλακή , " την εξαγορά από κριτικές επιτροπές , και την " κατά βούληση " διείσδυση της Σκότλαντ Γιάρντ από συμμορίες.

Η έκθεση - με την ένδειξη " Μυστική " - βρήκε τους ανώτερους υπαλλήλους στο Ιστ Χάμ στο ανατολικό Λονδίνο , οι οποίοι ήταν μέλη των Μασόνων που προσπάθησαν να μάθουν ποιοί ντετέκτιβ ήταν ύποπτοι για σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα από άλλες πηγές της αστυνομίας , που ήταν επίσης μέλη της κοινωνίας » .

atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger