Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ {ΒΙΝΤΕΟ}

Μια Σαουδική εφημερίδα την Παρασκευή δημοσίευσε ενα βίντεο που δείχνει αυτό που περιγράφουμε ως αγνώστων στοιχείων ιπτάμενο αντικείμενο (UFO) να διέρχεται πάνω από τη δυτική πόλη της Medina.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Ιανουαρίου 2014

Το βίντεο συλλήφθηκε από έναν Σαουδάραβα που έτυχε να είναι κοντά στο Τζαμί του Προφήτη περίπου στίς 21:00 τοπική ώρα.


Το Al-Masjid al-Nabawi, που συχνά αποκαλείται Τζαμί του Προφήτη, είναι ένα τζαμί που χτίστηκε από τον ισλαμιστή προφήτη Μωάμεθ που βρίσκεται στην πόλη της Medina.

"Ήμουν ακριβώς δίπλα στο τζαμί, όταν είδα το αντικείμενο ... Έχω τραβήξει ενα βίντεο από αυτό, αλλά δεν μπόρεσα να το εντοπίσω, καθώς χωρίζεται σε δύο ή τρία μέρη," δήλωσε στην εφημερίδα ο Φαχντ Αλ Harbi. 

"Ηταν ένας δορυφόρος που επανήλθε στην ατμόσφαιρα και είχε προβλεφθεί", δήλωσε ο Διαστημικός αναλυτής James Oberg σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 


"Το αντικείμενο ήταν ένα σώμα πυραύλου από τον κινεζικό δορυφόρο επικοινωνιών Chinasat 9, που ξεκίνησε το 2008. Είναι εκπληκτικό το πόσο φωτεινά είναι τα θραύσματα του, και όταν πετά οριζόντια και« σε σχηματισμό, «συχνά εξαπατά τους ανθρώπους -. Ιδιαίτερα τους πιλότους που φαντάζονται ότι είναι φωτισμένα παράθυρα σε οχήματα, αεροσκάφη, ή ακόμα και UFOs. "

Τα σχόλια δικά σας
Δείτε τα βίντεο




atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger