Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ - ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ {ΒΙΝΤΕΟ}

Η συνέντευξη του Πατρός Σάββα Αχιλλέως στον Δημοσθένη Λιακόπουλο όπου εδώθει στις 5 Ιανουαρίου 2014.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Ιανουαρίου 2014

Ο Γέροντας αποκαλεί τον Πούτιν παιδί του θεού που τηρεί τις εντολές του. Διαβάζει το νεο βιβλίο απο τη σειρά του "Γιατί και πώς ζούν ανάμεσά μας, τον τόμο 43", και υπενθυμίζει το "Ερευνάτε τάς γραφάς". 

<Οτι γράφει η Αγία γραφή και κήρυξαν οι πατέρες της εκκλησίας αυτά έγραψες στον τόμο 43. Δεν έγραψες τίποτα το οποίο να μην φανερώνει την αλήθεια> Εγω τα διάβασα και ευχαρίστησα το Θεό που σε αξίωσε και βρήκες την αλήθεια. 


Τα παραπάνω λόγια του Γέροντα θα πρέπει να γίνουν μάθημα στον αφορισμένο Θεολόγο Κ. Σωτηρόπουλο και τους ομοιδεάτες του, που για να χτυπήσουν τον Δημοσθένη Λιακόπουλο έφτασαν στο σημείο να ειρωνευτούν το Γέροντα ότι τα έχει "χαμένα" λόγο του προχωρημένου της ηλικίας του. 

«Ξυπνάτε αλύτρωτοι ραγιάδες, για να χαρήτε λευτεριά. Συντρίψετε τις αλυσίδες, που σας τυλίξανε βαρειά…». Δεν είμαστε εμείς παιδιά της λάσπης. Είμαστε παιδιά του Θεού.

Το παρακάτω βίντεο, αποδεικνύει ότι ο Γέροντας όχι μόνο τα έχει 400, αλλά έχει διαβάσει και τον αποκαλυπτικό τόμο 43. 

Σε κάποιο σημείο του βίντεο ο Γέροντας λέει: 

Κάθισα στα θρανία των πανεπιστημίων, όπου διάβασα βιβλία τόμους απο πατερικά κείμενα και δεν είχα βρεί τίποτα απο αυτά που βλέπουμε τώρα μπροστά μας, διότι δεν μας τα δίδαξαν! 

Δείτε το βίντεο


atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger