Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ!!! ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

«Το Ισραήλ έβαλε τους φυλακισμένους Παλαιστίνιους  συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, σε υπαίθρια κλουβιά κατά τη διάρκεια του βαρύ χειμώνα που έπληξε την περιοχή στα μέσα του περασμένου μήνα.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Ιανουαρίου 2014
Η συγκλονιστική αυτή πράξη τονίστηκε στο τέλος του έτους σε μια δήλωση της ομάδας υπεράσπισης, η Δημόσια Επιτροπή κατά των Βασανιστηρίων στο Ισραήλ (PCATI) και θα συζητηθεί από το κοινοβούλιο του Ισραήλ αυτή την εβδομάδα.
Επίσης λεπτομερώς σε επιστολή από το γραφείο του εθνικού Δημόσιου Συνηγόρου του Ισραήλ, η πρακτική είχε εδώ και μήνες, αλλά τώρα υποτίθεται ότι έχει διακοπεί.
Η επιστολή της 16ης Δεκεμβρίου προς τον επικεφαλή της Υπηρεσίας Φυλακών του Ισραήλ (IPS) λέει ότι οι δικηγόροι από το γραφείο του δημόσιου Συνηγόρου είχαν μάθει κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στη φυλακή Ramle οτι παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, μεταφέρονται συχνά από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου ».
atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger