Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ! - ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: 11-ΕΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΤΟΥΝ «ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ»

Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ κινητών τηλεφώνων και ενδεχόμενα προβλήματα υγείας ,αποκαλύπτει μια εκθεση δεκαετίας.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Φεβρουαρίου 2014

Ξεχάστε τις θεωρίες συνομωσίας ότι δήθεν τα κινητά βλάπτουν την υγεία μας. Η Βρετανική μελέτη θα σας πείσει άμεσα για ότι μέχρι στιγμής πιστεύατε. Ενας "πειστικός λόγος" είναι ότι η έρευνα διεξήχθει με κοινή χρηματοδότηση της βρετανικής κυβέρνησης και της βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών.

Τι; δεν σας αρκεί αυτό για να πειστείτε;;;; Τότε διαβάστε την παρακάτω έρευνα για να σας φύγει κάθε αμφιβολία.

Η μελέτη, δεν διαπίστωσε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι η έκθεση στις εκπομπές των σταθμών βάσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυξάνουν τον κίνδυνο παιδικής λευχαιμίας .

Το πρόγραμμα Κινητών Τηλεπικοινωνιών και Έρευνας Υγείας ήταν το μεγαλύτερο ερευνητικό πρόγραμμα του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας .

Ο καθηγητής David Coggon , Πρόεδρος της MTHR , δήλωσε : « Όταν το πρόγραμμα MTHR συγκροτήθηκε για πρώτη φορά , υπήρχαν πολλές επιστημονικές αβεβαιότητες σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία από τα κινητά τηλέφωνα και τις σχετικές τεχνολογίες . 

« Αυτό το ανεξάρτητο πρόγραμμα έχει πλέον ολοκληρωθεί , και παρά την εξαντλητική έρευνα , δεν βρήκαμε αποδείξεις που να συνδέονται με κινδύνους για την υγεία από τα ραδιοκύματα που παράγονται από τα κινητά τηλέφωνα ή τους σταθμούς βάσης.

« Χάρη στην έρευνα που διεξήχθη στο πλαίσιο του προγράμματος , μπορούμε τώρα να είμαστε πολύ πιο σίγουροι για την ασφάλεια των σύγχρονων συστημάτων τηλεπικοινωνιών » .

Το £ 13,6 εκατομμυρίων , πρόγραμμα 11 ετών έχει χρηματοδοτηθεί από κοινού από τη βρετανική κυβέρνηση και τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών .

Τα συμπεράσματά του υποστηρίζουν την έρευνα του 2012 που παρουσίασε κινητό και τεχνολογία WI - Fi δεν προκαλεί τον καρκίνο και δεν προκαλεί καμία ζημία στην υγεία.

Μετά απο αυτή την πειστική έρευνα πιστεύω να μην ξαναπιστέψετε σε θεωρίες συνομωσίας όπως αυτή εδω: http://atheatignosi.blogspot.gr/2013/12/wi-fi-dna.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger