Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η 23-ΧΡΟΝΗ ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ... ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ {ΒΙΝΤΕΟ}

H Harnaam Kaur ήταν μόλις 11 ετών όταν άρχισαν να φυτρώνουν τρίχες στο πρόσωπό της. Όπως φαντάζεστε, ήταν μια δύσκολη στιγμή. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Φεβρουαρίου 2014

Προκειμένου να μοιάζει όπως τα άλλα κορίτσια στο σχολείο, η Kaur κατέφυγε στην αποτρίχωση δύο φορές την εβδομάδα. Προσπάθησε, επίσης και να ξυρίζετε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν οι τρίχες να επανέλθουν πιο χοντρές.

"Με κορόιδευαν άσχημα», είπε. «Στο σχολείο με φωνάζαν « μουσάτη »και άλλα επίθετα όπως «Τραβεστί »

Η Kaur υποφέρει από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, μια κατάσταση που προκαλεί υπερβολική τριχοφυΐα σε ορισμένες γυναίκες. Η 23-χρονη, είχε σκεφτεί ακόμη και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας κατά τη διάρκεια των δύσκολων εφηβικών της χρόνων, αλλά τώρα είναι περήφανη για τη γενειάδα της.

«Νιώθω πιο θηλυκή, πιο σέξι και νομίζω ότι αυτό φαίνεται πάρα πολύ," δήλωσε η Kaur. "Έχω μάθει να αγαπώ τον εαυτό μου για αυτό που είμαι και τίποτα δεν μπορεί να με ταρακουνήσει πλέον."

Η Kaur, η οποία εργάζεται ως βοηθός καθηγητή, πιστώνει τη θετική στάση της στην απόφαση να βαφτιστεί ως Σιχ όταν ήταν 16.

Ένα από τα δόγματα της θρησκείας είναι ότι τα μαλλιά του σώματος πρέπει να αφεθούν και να αναπτυχθούν. Οι γονείς της αρχικά αντιτάχθηκαν στην απόφαση, αλλά η Kaur είπε ότι κουράστηκε να κρύβεται από τον πραγματικό της εαυτό.

Δείτε το βίντεο


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger