Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Ένας άνδρας συνελήφθη και κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων αφού πιάστηκε να πουλάει το νεογέννητο μωρό του, προκειμένου να βγάλει μετρητά για να αγοράσει ένα ποδήλατο, σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας στη Νιγηρία.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
18 Φεβρουαρίου 2014

Η κρατική αστυνομία του Δέλτα, δήλωσε ότι συνέλαβαν επίσης ένα ζευγάρι να αγοράζει και να πουλάει βρέφη στο σπίτι τους. Σύμφωνα με την αρχική έρευνα, μια μαία και ο σύζυγός της, που κατέχουν ένα μικρό φαρμακείο, αγόραζαν και πουλούσαν νεογέννητα μωρά.

Το ζευγάρι αγόρασε τα μωρά από τους γονείς οι οποίοι ήταν σε απελπιστική ανάγκη για μετρητά και πουλούσαν τα μωρά σε ζευγάρια που δεν ήταν σε θέση να έχουν δικά τους παιδιά.

Το ζευγάρι συνελήφθη μετά από έναν άνθρωπο, ο οποίος ήθελε μετρητά για να αγοράσει ο ίδιος ένα νέο ποδήλατο, και συμφώνησε να πουλήσει το νεογέννητο μωρό του, χωρίς τη γνώση της συζύγου του. 

Όταν η γυναίκα ξεκίνησε τη διαδικασία του τοκετού, την έβαλαν να κοιμηθεί, και η μαία πήρε το νεογέννητο μωρό της. Αργότερα, όταν η γυναίκα ξύπνησε, ζήτησε να δει το νεογέννητο μωρό της. Ο σύζυγός της της είπε ότι το μωρό πέθανε και ετάφη.

Η γυναίκα υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι της μαίας και βρήκαν στοιχεία εμπορίας ανθρώπων.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger