Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;

Φυσικά, κανείς δεν πρόκειται να παραδεχθεί ότι όσοι έχουν εξεγερθεί τους τελευταίους 2 μήνες στο Κίεβο πληρώνονται για να το κάνουν, αλλά σκεφτείτε το. 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Φεβρουαρίου 2014
Οι άνθρωποι πρέπει να φάνε. Οι άνθρωποι χρειάζονται ρούχα. Οι άνθρωποι χρειάζονται ιατρική περίθαλψη και άλλες ανάγκες της ζωής. Οι περισσότεροι λαμβάνουν μέτρα για να κερδίσουν χρήματα και να αγοράσουν αυτά τα πράγματα. 
Σε κάποιους άλλους τους έχουν δοθεί. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος χιλιάδες άνθρωποι να μπορούν να ζουν στους δρόμους για μήνες χωρίς κάποιος να τους πληρώνει.
 Γνωρίζοντας αυτά τα βασικά γεγονότα προσδίδεται αξιοπιστία στον ισχυρισμό ότι τα αμερικανικά, ευρωπαϊκά και άλλα συμφέροντα χρηματοδοτούν αυτό το επιχείρημα. Προσθέστε σε αυτό ότι όλα αυτά ξέσπασαν όταν η κυβέρνηση της Ουκρανίας απέρριψε την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
 Είναι προς το συμφέρον της ΕΕ και των ΗΠΑ να αναλάβουν πολιτικά και οικονομικά  την Ουκρανία. Αυτό θα τους δώσει πρόσβαση στους πόρους του έθνους. Ακόμη πιο σημαντική είναι η γεωγραφία της Ουκρανίας. Στα βόρεια συνορεύει με τη Ρωσία. Στα νότια συνορεύει με τη Μαύρη θάλασσα, μία σημαντική διέξοδο για το ρωσικό ναυτικό. 
Δεν βλέπω με κανένα τρόπο, η Ρωσία να αφήσει την Ουκρανία να την αναλάβουν οι προβοκάτορες της Δύσης. Πιθανότατα θα το δουν αυτό ως άμεση επίθεση στα νότια σύνορά τους.
Οι μεγάλες διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης της Ουκρανίας συνεχίζονται, και ο Βλαντίμιρ Πούτιν παρά τις πιέσεις που δέχετε απο τα τσιράκια της λευκής αδελφότητας δίνει μεγάλη μάχη με την στήριξη της Λίλιθ να μην πέσει η Ουκρανία στα δύχτια του φιδιού (Σαμαέλ) που κάνει τα τελευταία του βήματα για την δημιουργία της παγκόσμιας διακυβέρνησης, όπου μετέπειτα θα ανακυρήξει τον υιό του Αντίχριστο παγκόσμιο βασιλέα. 


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger