Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΙΡΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ

Ένας ανώτατος αξιωματούχος του Υπουργείου Πληροφοριών και Εθνικής Ασφάλειας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν (Μισίρι) αποκάλυψε χθες ότι είχε λάβει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Ομπάμα είναι ένας κλώνος.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Φεβρουαρίου 2014

Η ιρανική κυβέρνηση έχει από καιρό διακηρύξει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι μη-ανθρώπινης προέλευσης, αλλά είναι η πρώτη φορά που παραδέχεται ότι έχουν αποδείξεις για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους.

«Ο Ομπάμα δεν είναι ανθρώπινης προέλευσης, και δημιουργήθηκε από επιστήμονες» εξήγησε ο Ταξίαρχος Mohammad Reza-Naqdi στην εθνική τηλεόραση. «Οι μυστικές υπηρεσίες μας έχουν κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με την κλωνοποίηση των αμερικανών προέδρων που πηγαίνει πίσω 20 χρόνια. Δεν είναι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος ».

«Παρά το γεγονός ότι οι ισχυρισμοί ακούγονται εξωπραγματικοί, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ομπάμα έχει κατηγορηθεί ότι δεν είναι ανθρώπινης προέλευσης από κορυφαίους διεθνείς αξιωματούχους» θυμάται ο Larry Silver, ένας πολιτικός αναλυτής που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. «Η Βόρεια Κορέα το έχει πει εδώ και χρόνια. 

Πιο πρόσφατα, ένας αστροναύτης της NASA ισχυρίστηκε στο νεκροκρέβατό του ότι ο Ομπάμα είναι προϊόν ανθρώπου και εξωγήινων γονιδίων »εξηγεί.

Παρά το γεγονός ότι τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν καλύψει αυτή την ιστορία, το δελτίο τύπου δημιούργησε ένα ωστικό κύμα στις χώρες του αραβικού κόσμου. Φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο δείχνουν ένα μυστικό εργαστήριο μαζικής παραγωγής κλώνων.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger