Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ: ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΜΕ ΤΕΙΖΕΡ ΚΩΦΑΛΑΛΟ .... ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Οι αστυνομικοί στο Hawthorne στην Καλιφόρνια, οι οποίοι δεν έχουν εκπαιδευτεί για να επικοινωνούν με βαρήκοους χτύπησαν με τέιζερ ένα κωφό άτομο που προσπαθούσε να τους πει ότι είχε αναπηρία με τη νοηματική γλώσσα.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
18 Φεβρουαρίου 2014

Ο Jonathan Meister φόρτωνε κιβώτια και έφυγε σε ένα σπίτι φίλων με το αυτοκίνητό του, όταν οι αστυνομικοί συμπέραναν ότι μπορεί να υπάρχει μια διάρρηξη στο σπίτι, έφτασαν στο σημείο στις 13 Φεβρουαρίου.

Οι αστυνομικοί είπαν στον Meister να σταματήσει να φορτώνει κιβώτια, αλλά επειδή ήταν κουφός, ο Meister δεν άκουγε τις εντολές των αστυνομικών.

Οι αξιωματικοί Jeffrey Salmon, Jeffrey Tysl, Erica Bristow, και Mark Hultgren δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι ο Meister δεν απαντούσε επειδή είχε κάποια αναπηρία.

Ο Meister προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τη νοηματική γλώσσα για να επικοινωνήσει με την αστυνομία και ένας από τους αστυνομικούς μπέρδεψε τις κινήσεις του χεριού του νομίζοντας ότι θα του επιτεθεί.

Οι αξιωματικοί γρονθοκόπησαν το Meister, τον κλώτσησαν και, επίσης, φέρεται να τον πυροβόλησαν δύο φορές με ένα τέιζερ. 

Ο Meister μηνύει την αστυνομία για παραβίαση των δικαιωμάτων του ως άτομο με αναπηρία.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger