Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗ CIA ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΛΙΤΗ, Η AMAZON ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

«Ο πρόεδρος Ομπάμα εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο να διατάξει την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών για να σκοτώσει έναν πολίτη των ΗΠΑ στο Πακιστάν. Αυτή είναι η μεγάλη είδηση ​​αυτή την εβδομάδα. Κρυμμένη απο την κοινή θέα, αλλά το γεγονός είναι ότι η Amazon θα είναι το εξάρτημα στη δολοφονία.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Φεβρουαρίου 2014

Η Amazon έχει 600 εκατομμύρια δολάρια σύμβαση με την CIA να παρέχει στον οργανισμό υπηρεσίες πληροφορικής. Μετά την τελική επιβεβαίωση της συμφωνίας πριν από αρκετούς μήνες, η Amazon δήλωσε: «Ανυπομονούμε για μια επιτυχημένη σχέση με τη CIA."

Η σχέση αυτή σημαίνει ότι η Amazon - με ένα χαμογελαστό πρόσωπο από το Α έως το Ω, θα πουλάει τα προϊόντα της σε εκατομμύρια ανθρώπους κάθε εβδομάδα - θα είναι υπεύθυνη για να κρατάει μυστικά από τη CIA και να συγκεντρώνει στοιχεία για να βοηθήσει τον οργανισμό να κάνει τη δουλειά του. Συμπεριλαμβανομένων τα χτυπήματα κηφήνων.

Οι επιθέσεις κηφήνων στο Πακιστάν είναι «μια εξ ολοκλήρου επιχείρηση της CIA," δήλωσε την Τρίτη το βράδυ σε συνέντευξή του ο δημοσιογράφος της New York Times Μαρκ Ματσέτι. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση του Πακιστάν δεν θα επιτρέψει το στρατό [των ΗΠΑ] να αναλάβει την αποστολή, επειδή θέλουν να εξακολουθούν να έχουν το είδος της μυστικότητας που η CIA παρέχει."

Οι απαίσιες επιπτώσεις του νέου ρόλου της Amazon CIA έχουν λάβει ελάχιστη προσοχή του κοινού μέχρι στιγμής ».

Δεδομένου ότι είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης στο διαδίκτυο στον κόσμο, η Amazon έχει χτίσει το επιχειρηματικό μοντέλο της για την ασφαλή συγκέντρωση και την ανάλυση των μαζικών προσωπικών δεδομένων. Η Amazon Web Services κέρδισε τη σύμβαση με τη CIA ανάμεσα στις ένθερμες ελπίδες ότι η συνεργασία θα ανοίξει τεράστιες νέες προοπτικές για την περαιτέρω συγχώνευση επιτήρησης και εχθροπραξίας.

Η Amazon είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης των ΗΠΑ που θα απειλεί και θα σκοτώνει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger