Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΟΛΑΣΗ: ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΙΣΟΥΝ ΠΟΙΝΗ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΩΡΕΣ

«Το μέλλον της βιοτεχνολογίας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να ξεγελάσουμε το μυαλό ενός κρατουμένου στη σκέψη ότι έχουν εκτίσει ποινή 1.000 χρόνια, υποστηρίζει μια ομάδα επιστημόνων.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Μαρτίου 2014

Η Φιλόσοφος Rebecca Roache είναι υπεύθυνη σε μια ομάδα επιστημόνων που επικεντρώθηκαν στο πώς οι φουτουριστικές τεχνολογίες μπορούν να μετατρέψουν την τιμωρία. Η Δρ Roache ισχυρίζεται ότι η ποινή φυλάκισης των σοβαρών εγκληματιών θα μπορούσε να επιδεινωθεί με την παράταση της ζωής τους.
Μιλώντας στο περιοδικό Aeon, η Δρ Roache είπε ότι τα εν λόγω φάρμακα θα μπορούσαν να αναπτυχθούν για να νοθεύσουν τα μυαλά των κρατουμένων στη σκέψη ότι περνούσε η ώρα πιο αργά.
«Υπάρχουν μια σειρά ψυχοδραστικών φαρμάκων που στρεβλώνουν την αίσθηση του χρόνου των ανθρώπων. Μπορείτε να φανταστείτε την ανάπτυξη ενός χαπιού ή ένα υγρό που θα έκανε κάποιον να αισθάνεται σαν να εκτίει 1.000 χρόνια ποινή».
Ένα δεύτερο σενάριο θα είναι να ανεβάσουμε τα ανθρώπινα μυαλά σε υπολογιστές για να επιταχύνουμε το ρυθμό με τον οποίο λειτουργεί το μυαλό, έγραψε στο μπλόγκ της.
Αυτό, προφανώς, είναι πολύ φθηνότερο για τον φορολογούμενο από την επέκταση ζωής των εγκληματιών να τους δοθεί η δυνατότητα να εκτίσουν 1.000 χρόνια σε πραγματικό χρόνο. "
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger