Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΒΑΠΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΕ 11-ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

Οι Βαπτιστές της Χαβάης εστιάζουν στην διάδοση του χριστιανισμού με την τοπική κοινωνία, δεδομένου ότι η Χαβάη έγινε το 15ο κράτος που νομιμοποίησε τους γάμους ομοφυλοφίλων. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Μαρτίου 2014

Την ίδια στιγμή, ένα νέο πρόγραμμα σπουδών σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που διδάσκει την ανατομία του ομοφυλοφιλικού φύλου για τα παιδιά μεταξύ των ηλικιών 11 και 13, ωθεί τη βαπτιστική εκκλησία Waikiki να μοιραστεί την πίστη.

Ο Andrew, πάστορας της βαπτιστικής εκκλησίας Waikiki δήλωσε ότι πιστεύει πως το ποίμνιό του θα πρέπει "να ασχολείται με τα πολιτικά ζητήματα και ας [αφήσουμε] την κοινότητά μας να γνωρίζει καλύτερα ποιός είναι ο Χριστιανισμός και τι μας διδάσκει η Αγία Γραφή."

Το μάθημα του σεξ που ονομάζεται Pono, αυτή τη στιγμή διδάσκεται σε 12 σχολεία της Χαβάης. Το "Pono" αναφέρεται στην δικαιοσύνη, της Χαβάης, μια λέξη που χρησιμοποιείται επίσης στο κρατικό ρητό, «Η ζωή της γης διαιωνίζεται στη δικαιοσύνη."

Το μάθημα Pono δεν διδάσκει στα παιδιά τη σημασία της μονογαμίας για λόγους υγείας και ασφάλειας, ούτε αντιμετωπίζει το γεγονός ότι η σεξουαλική επαφή μεταξύ των παιδιών κάτω από την ηλικία των 14 είναι κακούργημα.

Σήμερα οι Βαπτιστές της Χαβάης εργάζονται για να υποστηρίξουν την πίστη με βάση τις απόψεις του φύλου.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger