Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

« Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ » ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Περισσότερες από 157 χώρες και περιοχές θα λάβουν μέρος φέτος στην παγκόσμια εκστρατεία ενάντια στην δήθεν κλιματική αλλαγή.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
29 Μαρτίου 2014

Το Σάββατο 29 Μαρτίου, οι δήμοι καλούν τους αδαείς πολίτες να σβήσουν τα φώτα, για μία ώρα, από τις 8.30 έως τις 9.30 το βράδυ, προκειμένου να στείλουν μήνυμα για την προστασία του πλανήτη από την δήθεν υπερθέρμανση.

Σχεδόν για κάθε ημέρα όλο το χρόνο, η Λευκή Αδελφότητα έχει δημιουργήσει και μια παγκόσμια ημέρα. Η συγκεκριμένη ημέρα μπορεί να μην συμπεριλαμβάνεται στις παγκόσμιες ημέρες, αλλά έχει καθιερωθέι για 8η χρονιά φέτος για να μπορέσουν να κάνουν την πλύση εγκεφάλου ποντάροντας στην ευαισθητοποίηση που έχουν δημιουργήσει στους υπάκοους γκοίμ πολίτες στο ζήτημα της δήθεν κλιματικής αλλαγής. 

Θέλετε λοιπόν να συμμετάσχετε σε αυτή την απάτη των λαμόγιων;

Μας παίρνουν που μας παίρνουν τα χρήματα με το έτσι θέλω μέσω της ΔΕΗ με το Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπής Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) για την δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη, ας μην γινόμαστε και υποχείριοι στο κάθε νεοταξικό κάλεσμα των λαμόγιων.

Να μην βγούν πάλι στα δελτία ειδήσεων και να πούν ότι η ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους. Αδιαφορήστε.

Αυτή η απάτη ξεκίνησε το 2007 στην Αυστραλία με πρωτοβουλία του WWF με εντολές από την Ατζέντα 21.

Η Ατζέντα 21 είναι το πιο σημαντικό και ισχυρό εργαλείο στα χέρια τους για να τα παίρνουν από τους πολίτες μέσω των χαρατσίων. Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα προωθείται ύπουλα μέσα απο τα μνημόνια ώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της.

Ξυπνήστε από την πράσινη απάτη που προωθείται από τα μέσα μαζικού επιρρεασμού.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger