Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

42-ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ 63-ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΟΡΜΕΣ ΤΟΥ

O 42-χρονος Τζέισον Ζινιόρο από το χωριό Μασούρα στην περιοχή Μασβίνγκο συνελήφθη αφού προσπάθησε να βιάσει τη μητέρα του. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Μαρτίου 2014

Την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστή Λάνγκτον Ντοκέρα αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες, για προσπάθεια βιασμού της 63-χρονης μητέρας του. 

Μετά την ένσταση ο Δικαστής Ντοκέρα τον ρώτησε γιατί προσπάθησε να πράξει μια τέτοια ανώμαλη πράξη όπως αυτή. "Είχα πιεί ένα ποτήρι μπύρα και βρισκόμουν σε τρομερή ανάγκη για γυναίκα. Ήθελα απλώς να σβήσω τις σεξουαλικές επιθυμίες μου», είπε ο Ζινιόρο. 

Ο Εισαγγελέας Φιντελίς Νιαμκοντίουα είπε στο δικαστήριο ότι στις 3 Φλεβάρη του 2014 και ώρα 15:00 ο Ζινιόρο πλησίασε τη μητέρα του στην κουζίνα για να ανάψει το τσιγάρο του και εκείνη τη στιγμή ο κατηγορούμενος άρπαξε τη μητέρα του από τη μέση την έσπρωξε στο πάτωμα και προσπάθησε να κατεβάσει τη φούστα της καθώς είχε ήδη κατεβάσει το φερμουάρ του παντελονιού του. 

Προβάλλεται επίσης ο ισχυρισμός ότι η μητέρα του άρχισε να ουρλιάζει και έσπρωχνε τον κατηγορούμενο, ώσπου τον ανάγκασε να τρέξει μακριά. Την επόμενη ημέρα, ανέφερε το περιστατικό στους μεγαλύτερους γιους της που την συμβούλεψαν να μην αναφέρει την περίπτωση γιατί ήθελαν να λύσουν το ζήτημα ως οικογένεια.

«Στις 7 Φεβρουαρίου 2014, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να αναφέρω την περίπτωση στην αστυνομία προτού να εκπληρώσει τελικά ο γιος μου τους στόχους του,» ανέφερε η μητέρα.
 
Η περίπτωση αναφέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μουτσακάτα και ο κατηγορούμενος συνελήφθη.



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger