Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΥΡΙΟ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΝΣΙΣ ΑΓΙΟΠΟΙΕΙ ΔΥΟ ΠΑΠΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ

«Αύριο, 27 Απριλίου 2014 είναι η Δεύτερη Κυριακή του Πάσχα, ή θεία Κυριακή του ελέους, και ο Σατανιστής Πάπας Φράνσις θα προεδρεύσει δημόσια στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στις 10 π.μ., κατά την οποία θα αγιοποιήσει τον πάπα Ιωάννη Παύλο Β 'και τον Ιωάννη XXIII.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Μαρτίου 2014

Ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έιπε "Τον πάπα να καταρασθε, διότι αυτός θα ειναι η αιτια", και όπως έδειξε ο χρόνος είχε απόλυτο δίκιο. Ολοι οι πάπες ελέγχονται από το Διάβολο, και αυτός ήταν η αιτία που διαίρεσε το Χριστιανισμό και επέστει το σχίσμα του 1054. 

Ο Σατανιστής πάπας Φράνσις όπως έχει αναφέρει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, και έχουμε μεταφέρει σε πολλά άρθρα μας στην "Αθέατη γνώση", έχει επιλεγεί απευθείας απο τον ίδιο τον Σαμαέλ για να προωθήσει την πανθρησκεία και τον Αντίχριστο με ακόμη πιό γρήγορους ρυθμούς. Μέσα στα σατανικά σχέδια που έχει να υλοποιήσει ο Πάπας Φράνσις είναι να αγιοποιήσει δύο πάπες του πρόσφατου παρελθόντος, τον πάπα Ιωάννη Παύλο Β 'και τον Ιωάννη XXIII. 

Ο μέν Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ προωθούσε την παιδεραστία, ενώ ο δέ Ιωάννης ΧΧΙΙΙ με τις αποφάσεις του άνοιξε διάπλατα το παράθυρο για να μπεί ο καπνός του Αντίχριστου.

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ πέθανε σε ηλικία 84 τον Απρίλιο του 2005 από επιπλοκές από τη νόσο του Πάρκινσον. Μετά το θάνατό του, ο Ιωάννης Παύλος έχει θέσει μια γρήγορη υποψηφιότητα για αγιοσύνη. Παρά το αβυσσαλέο ρεκόρ του Ιωάννη Παύλου να προστατεύει και να επιτρέπει σε ιερείς παιδεραστές τους βιασμούς αθώων παιδιών με σεξουαλική κακοποίηση.

Συνήθως ο δρόμος για να γίνει ένας άγιος μετριέται σε δεκαετίες ή ακόμη και αιώνες. Με την αδράνειά του, ο Ιωάννης Παύλος όταν ζούσε επέτρεψε σε αμέτρητα αθώα παιδιά να υποστούν την πιο χυδαία σεξουαλική υποβάθμιση. Αντί να αμαυρώνουν τη φήμη της Καθολικής Εκκλησίας με την έκθεση και την τιμωρία των παιδεραστών ιερέων, ο Ιωάννης Παύλος έκανε τα στραβά μάτια για το βιασμό και την κακοποίηση των παιδιών. 

Πάμε τώρα στο 1962, όταν ο άλλος Πάπας ο Ιωάννης ΧΧΙΙΙ συγκάλεσε το Δεύτερο Συμβούλιο του Βατικανού με τη δικαιολογία ότι η Εκκλησία χρειάζεται εκσυγχρονισμό, ή - όπως το αποκάλεσε - ". Aggiornamento" Ο ίδιος ήταν πεπεισμένος ότι θα είναι ο επιλεγμένος προφήτης για να ξεκινήσει αυτό το έργο της ενημέρωσης της Εκκλησίας, ενώ πίσω από το σχέδιό του κρυβόταν ο Σατανάς.

Όταν ο Πάπας Ιωάννης διακήρυξε το «aggiornamento" του ως τον υπέρτατο νόμο της Εκκλησίας, για πρακτικούς λόγους, ο ίδιος σήκωσε πάνω απ 'όλα τα καθορισμένα δόγματα της Εκκλησίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα κοσμικά μίντια τον ανέβασαν στον υψηλότερο βαθμό δημοτικότητας .

Στη συνέχεια, αντί να αντιταχθεί του κομμουνισμού, όπως οι προκάτοχοί του είχαν κάνει, ο Πάπας Ιωάννης ΧΧΙΙΙ άπλωσε χείρα βοηθείας προς την κατεύθυνση αυτή - και πάλι στο όνομα του «aggiornamento." Ενώ οι καθολικοί επίσκοποι, ιερείς και λαϊκοί υπέφεραν από τη φυλάκιση, τα βασανιστήρια και το θάνατο από τα χέρια των κομμουνιστών, ο Πάπας Ιωάννης κάλεσε στο Βατικανό, και έλαβε με πλήρη ευπρέπεια, τον Adzhubey, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος στο Κρεμλίνο, και γαμπρός του Χρουστσόφ, του κομμουνιστή δικτάτορα της Ρωσίας.

Η φιλική υποδοχή δεν σταμάτησε τη δίωξη των χριστιανών στη Ρωσία, αλλά έδωσε μια μεγάλη ώθηση για τα κομμουνιστικά κόμματα της Δύσης. Οι άνθρωποι στον κόσμο έχουν παρατηρήσει τούς μεταβαλλόμενους άνεμους- στις ιταλικές εθνικές εκλογές που ακολούθησαν την επίσκεψη του Adzhubey, το Ιταλικό Κομμουνιστικό Κόμμα κέρδισε ένα εκατομμύριο περισσότερες ψήφους από ό, τι είχε λάβει στις προηγούμενες εκλογές. Η συσκευασία του ενός εκατομμυρίου ψηφοφόρων ήταν έναδώρο από τον Πάπα προς τον κομμουνισμό , και ένα πλήγμα για τη χριστιανική κυβέρνηση της Ιταλίας που δεν μπόρεσε ποτέ να ανακάμψει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα κοσμικά μίντια εκτόξευσαν τη δημοτικότητα του John XXIII. Έγινε το είδωλο τους - ως ευγενής, ήπιος, άγιος, αξιαγάπητη μορφή του κόσμου.

Μέσα από τους χειρισμούς του Μοντερνισμού, το Συμβούλιο εξέδωσε πολλά ψηφίσματα διφορούμενα (μερικοί συγγραφείς τα αποκαλούν «ωρολογιακές βόμβες»), τα οποία, αργότερα πέρασαν στα χέρια των φιλελεύθερων επιτροπών, και χρησιμοποιήθηκαν για την αλλαγή της Καθολικής θρησκείας σε μια προτεσταντική σέκτα.

Ο Πάπας Ιωάννης, συγκαλώντας το Συμβούλιο, είπε ότι ενήργησε υπό την έμπνευση του Αγίου Πνεύματος. Αλλά σήμερα, βλέποντας τις καταστροφικές συνέπειες του εν λόγω Συμβουλίου, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι η έμπνευσή του δεν προερχόταν από το Πνεύμα του Θεού.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger