Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Κάποιοι ακτιβιστές υποστήριξαν ότι αυτοί είναι πραγματικοί "Jabhat Al Nusra" (ένας κλάδος της Αλ-Κάιντα που δραστηριοποιούνται στην Συρία και τον Λίβανο) και όχι "Isis" (μια ομάδα της αλ-Κάιντα που δραστηριοποιούνται στο Ιράκ και τη Συρία) κάτι που ήταν αδύνατο να επιβεβαιωθεί. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Μαρτίου 2014

Κάθε πλευρά εμμένει στην ατζέντα τους. Οι δολοφόνοι ήταν Ρωσόφωνοι (πιθανόν Τσετσένοι). Τόσο η Al Nusra όσο και η Isis έχουν Τσετσένους στις τάξεις τους και οι δύο ομάδες είναι συνδεδεμένες με την Αλ Κάιντα. 

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Τα θύματα ήταν άμαχοι. Δυστυχώς, οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να λένε δικαιολογίες για αυτούς τους ανήθικους ισλαμοφασίστες που τους παρουσιάζουν ως "μαχητές της ελευθερίας".

Η ομάδα αυτή υποστηρίζεται ανοιχτά από τον Μπάρακ Ομπάμα και τον Ταγίπ Ερντογάν, όπου τους παρέχουν όπλα για να εκτελούν μαζικές εκτελέσεις αθώων παιδιών.

Το πρωτότυπο βίντεο διαγράφηκε από το ΥΤ, γι 'αυτό ενημερώνεται το παρακάτω στοιχείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Σκληρό βίντεο (21+): Συρία: Ένα βίντεο που διέρρευσε σήμερα παρουσιάζει Ισλαμιστές τρομοκράτες που πραγματοποιούν μια μαζική εκτέλεση συμπεριλαμβανομένων παιδιών.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger