Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΕΒΑΖΕ "ΔΑΧΤΥΛΟ" ΣΕ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΗΣ

Ένας Νιγηριανός πάστορας έχει συλληφθεί να χρησιμοποιεί το δάχτυλό του για να ελέγχει την κατάσταση της παρθενίας μια πιστής μέσα στην εκκλησία κατά την κυριακάτικη λειτουργία.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Μαρτίου 2014

Ο 34-χρονος Αντεκουνλέ Καγιοντέ, έχει τεθεί υπό κράτηση με εντολή της αστυνομίας του Ογκούν μετά από καταγγελία από τον πατέρα του θύματος. Ο Καγιοντέ λέγεται ότι κακοποίησε το 20-χρονο θύμα του σε αρκετές περιπτώσεις, λέγοντάς της ότι εξέταζε την παρθενία της. 

Το θύμα, του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί, έχει πει ότι ο υποτιθέμενος δράστης την είχε κακοποιήσει αρκετές φορές, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εμμηνορροϊκής περιόδου της. Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων είπε σε μια δήλωση:

«Υπήρχε ένα μεγάλο δράμα μέχρι το θύμα να λάβει το « άγιο πνεύμα »που την ώθησε να αποκαλύψει τα παραπτώματα του πάστορα που επιδιδόταν σε αυτήν την ασεβή πράξη εδώ και χρόνια. " "Κατηγόρησε επίσης τον Καγιοντέ ότι της έβαζε τα «δάχτυλα» του αρκετές φορές ακόμη και όταν είχε περίοδο. 

Ισχυρίστηκε ότι την περασμένη Κυριακή, ο πάστορας της ξαναέβαλε τα δάχτυλα του και πάλι για να επιβεβαιώσει την παρθενιά της, ενώ βρισκόταν στην εκκλησία. 

Ένας άλλος ύποπτος που ονομάζεται Οναταντέ, έχει συλλήφθεί επίσης για συνωμοσία με τον πάστορα να βιάσουν το θύμα πιθανώς για τελετουργικούς λόγους.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger