Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΗΠΑ: ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΩΣ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ

Ένας κεντρικός προιστάμενος του Οχάιο απέβαλλε ενα 10-χρονο αγόρι από το σχολείο για τρεις ημέρες επειδή προσποιήθηκε με το δάχτυλό του ότι έχει όπλο ακουμπώντας το στο κεφάλι κάποιου άλλου φοιτητή.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Μαρτίου 2014


Ο πατέρας του αγοριού λέει ότι οι ενήλικες ενήργησαν με παιδαριώδη επιχειρήματα  για την αποβολή του αγοριού στο δημοτικό σχολείο Devonshire την περασμένη εβδομάδα.
Ο εκπρόσωπος του σχολείου Jeff Warner είπε ότι το σχολείο έχει προειδοποιήσει τους μαθητές να μην προσποιούνται ότι κρατούν όπλο πολλές φορές φέτος, και ο καθένας πρέπει να ξέρει τους κανόνες. Το αγόρι έβαλε το δάχτυλό του στο πλάι του κεφαλιού του άλλου μαθητή και προσποιήθηκε ότι τον πυροβολεί " ενα στυλ εκτέλεσης.
Ο πατέρας του αγοριού δήλωσε ότι κανείς δεν αισθάνεται να απειλείται. Ο άλλος μαθητής δεν αισθάνθηκε κάτι τέτοιο να συμβαίνει, ο δάσκαλος όμως το ένιωσε. "Επαιζα εκεί γύρω", είπε ο μαθητής της πέμπτης, που δεν είχε ποτέ πρόβλημα πριν. "Πολλοί παίζουν σαν κι εμένα στο σχολείο μου.

Να θυμήσουμε, ότι το αστυνομικό κράτος ετοιμάζεται να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο από τους Illuminati στις ΗΠΑ ύστερα από τη στημένη επίθεση στο Σχολείο Σάντι Χούκ που έκανε ο Adam Lanza και που είχε ως στόχο συγκεκριμένο παιδί το οποίο ήταν κλώνος μη εγκεκριμένος από φατρία Ράν Νεφελίμ, όπου για ξεκάρφωμα ο δράστης σκότωσε και τα άλλα παιδιά.

Ολα αυτά τα ηλιθια μέτρα που βλέπετε να παίρνουν στα σχολεία των ΗΠΑ ... τα επιβάλλουν οι κοσμοεξουσιαστές για να παραβιάσουν τις ατομικές ελευθερίες των ανθρώπων, εκπαιδεύοντας τα πιστά στρατιωτάκια της Υπερνέας τάξης πραγμάτων για την επερχόμενη χούντα του Αντιχρίστου εγκαθιδρύοντας το αστυνομικό κράτος των Illuminati.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger