Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ

Πόρτ Αντζελες Ουάσινγκτον: Η Δημόσια Υπηρεσία Ηλεκτρισμού της πόλης απείλησε ότι θα κόψει την παροχή ρεύματος σε ένα σπίτι, εκτός αν οι ιδιοκτήτες αφαιρέσουν ένα κιβώτιο που εμποδίζει την εγκατάσταση ενός έξυπνου μετρητή που στέλνει αναγνώσεις ασύρματα στο Δημαρχείο.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Μαρτίου 2014
Τα σήματα απειλούν την ανθρώπινη υγεία και παραβιάζουν το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή, λένε η Βιρτζίνια και ο Tom Leinart.
Για να εμποδίσουν την εγκατάσταση ενός ασύρματου ψηφιακού μετρητή, έχουν χτίσει ένα κουτί στο πλάι του σπιτιού τους γύρω από τον υπάρχον μετρητή, ώστε να μπορεί να διαβάζεται, αλλά να μην μπορεί να αντικατασταθεί.
Η πόλη έχει διατάξει το ζευγάρι να αφαιρέσει το πλαίσιο.
"Αισθάνομαι να απειλούμαι. Νιώθω παρενοχληση. Αισθάνομαι επίσης φοβισμένη για το τι πρόκειται η πόλη να κάνει μαζί μας," είπε η Virginia Leinart στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης.
Οι Leinarts έλαβαν στις 27 Φεβρουαρίου μια επιστολή από τον Rick Hostetler, διευθυντή εξυπηρέτησης πελατών της πόλης, λέγοντας ότι το κουτί τους πρέπει να αφαιρεθεί "για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού μας, καθώς και τη διατήρηση της ακεραιότητας του ηλεκτρικού στο σπίτι σας."
Ο Hostetler της είπε από το τηλέφωνο ότι η υπηρεσία θα μπορούσε να διακόψει τις παροχές της σε 10 έως 15 ημέρες, εάν αρνηθεί να συνεργαστεί.
Οι Leinarts είναι μεταξύ 49 κατοίκων οι οποίοι ζήτησαν από την πόλη να απέχουν από την εγκατάσταση των νέων έξυπνων μετρητών στα σπίτια τους.
Αξιωματούχοι της πόλης λένε ότι οι έξυπνοι μετρητές συλλέγουν μόνο τα δεδομένα χρήσης και δεν αποτελούν μεγαλύτερο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία από τα κινητά τηλέφωνα.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τους έξυπνους μετρητές που θα εγκαταστήσει η ΔΕΗ στην Ελλάδα διαβάστε το άρθρο της Αθέατης γνώσης: http://atheatignosi.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2.html

Read more here: http://www.bellinghamherald.com/2014/03/06/3513682/port-angeles-couple-fighting-new.html#storylink=cpy
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger