Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ ΑΝΔΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ .... «ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ» {ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Αστυνομίας στην Αλμπουκέρκη Gorden Eden επιμένει ότι η χρήση θανατηφόρας βίας εναντίον ενός άστεγου στους πρόποδες ήταν δικαιολογημένη, διότι οι αστυνομικοί δεν είχαν άλλη επιλογή.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
23 Μαρτίου 2014

Ο 38-χρονος άστεγος θύμα στο βίντεο, James M. Boyd, είχε μια παραπομπή 10 δολαρίων για κάμπινγκ στους πρόποδες όταν σκοτώθηκε από την αστυνομία την περασμένη Κυριακή.

Οι δύο αστυνομικοί που τον πυροβόλησαν, Keith Sandy και Dominique Perez, παραμένουν σε άδεια μετ 'αποδοχών.

Η Sandy απολύθηκε από την αστυνομία στην πολιτεία στο Νέο Μεξικό μετά από ένα σκάνδαλο. Είχε κατηγορηθεί για απάτη και είσπραξη πληρωμών για εργασία ιδιωτικής ασφάλειας.

Όταν η αστυνομία στο Μεξικό "APD" προσέλαβε τη Sandy, απαίτησε ότι θα ήταν μια πολιτική υπάλληλος και δεν θα είχε όπλο ή σήμα.

«Είμαι σοκαρισμένος, δεν έχω δει ποτέ πρίν μια δολοφονία να καταγράφεται σε βιντεοταινία», δήλωσε ο Joe Kennedy, δικηγόρος αστικών δικαιωμάτων που κέρδισε μια τεράστια υπόθεση εναντίον της APD για την παράνομη δολοφονία του Kenneth Ellis το 2010.

Ο Kennedy επισημαίνει ότι μετά την εντολή για να πέσει στο έδαφος, ο ύποπτος κάνει μια στροφή μακριά και κλίνει προς το έδαφος, όταν οι αξιωματικοί έριξαν έξι περιττούς πυροβολισμούς. «Αν και του έδωσαν εντολή να πέσει κάτω στο έδαφος και συμπεριφέρθηκε με τρόπο που μοιάζει σαν να έχει πέσει κάτω στο έδαφος, με ποιο δικαίωμα τον πυροβόλησαν;", δήλωσε ο Κένεντι.

"Το μεγάλο ψέμα είναι ότι οποτεδήποτε οι αξιωματικοί μας πυροβολούν, είχαν το δικαίωμα να πυροβολήσουν επειδή αισθάνθηκαν να απειλούνται, και αν αυτό δεν πείθει τον προιστάμενο και τον δήμαρχο ότι οι αξιωματικοί τους βρίσκονται εκεί έξω και σκοτώνουν ανθρώπους χωρίς αιτία δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να τους πείσει », είπε ο Kennedy.

Δείτε το βίντεο




atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger