Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ .... ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Μετά από μακρύ ταξίδι μιάς εβδομάδας στις ΗΠΑ, ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου αναχώρησε από το Λος Άντζελες την Πέμπτη και αναμένεται να φτάσει πίσω στο Ισραήλ την Παρασκευή το απόγευμα. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Μαρτίου 2014

Την Τετάρτη, ο Νετανιάχου ένωσε ενα πλήθος από αστέρες του Χόλυγουντ για ένα δείπνο προς τιμήν του στο σπίτι του πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ και παραγωγό ταινιών του Χόλυγουντ Αρνον Μίλτσαν.

Ο γεννημένος στο Ισραήλ Μίλτσαν είναι παραγωγός στην βραβευμένη με όσκαρ ταινία 12 χρόνια σκλάβος. Ανάμεσα στους καλεσμένους στο δείπνο την ιδιωτική εκδήλωση ήταν ο Λεονάρντο ντί κάπριο, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, Κειτ Χάντσον, Κιάνου Ριβς, Μπίλι Κρίσταλ και Τζέιμς Κάαν.

Η βραδιά περιλάμβανε μια περίοδο ερωτήσεων και απαντήσεων με τον Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε τις απόψεις του σχετικά με την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, την ιρανική απειλή και την ισραηλινή οικονομία.

"Έχετε ανοιχτή πρόσκληση να έρθετε στο Ισραήλ, γιατί νομίζω ότι αυτό που θα δείτε όταν φτάσετε εκεί είναι κάτι πολύ διαφορετικό από την εικόνα που βλέπετε συνήθως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης," είπε ο Νετανιάχου στο κατάσπαρτο από αστέρες ακροατήριο.

"Υπάρχει μια ολόκληρη συναρπαστική χώρα που διαμορφώνεται, θα ήθελα να αλλάξω τις απόψεις σας άμεσα, και στη συνέχεια θέλω να κάνετε ταινίες γι αυτά που είδατε. Θέλω να κάνετε ταινίες για το Ισραήλ σύμφωνα με αυτά που είδατε. "

Δεν ξέρω τι τίτλος θα ταίριαζε για ταινία του Χόλιγουντ με θέμα το Ισραήλ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ηγέτη του, αλλά καλό θα ήταν να θυμηθούμε τι πραγματικά είναι ο Νετανιάχου. Οπως όλοι γνωρίζετε είναι μια μαριονέτα, ενα κατοικίδιο ζώο του Σιωνισμού. Ενας εξειδικευμένος δολοφόνος γυναικών και παιδιών της Παλαιστίνης. Κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας στην επίθεση εναντίον του λαού της Γάζας πριν από τέσσερα χρόνια, το Ισραήλ έσφαξε, ακρωτηρίασε και αποτέφρωσε χιλιάδες αθώους Παλαιστινίους. Το μίνι-ολοκαύτωμα σκότωσε εκατοντάδες παιδιά και μωρά και κατέστρεψε χιλιάδες σπίτια, τζαμιά, νοσοκομεία και άλλα δημόσια κτήρια. 

Ο Νετανιάχου, έχει κλέψει την πατρίδα των Παλαιστινίων, έχει καταστρέψει τα σπίτια, τις πόλεις και τα χωριά τους, έχουν απελαθεί το μεγαλύτερο μέρος του λαού τους στους τέσσερις ανέμους. 

Εχει μεγάλο θράσος να ζητάει να γυριστούν ταινίες στο Χόλιγουντ που αφορούν το Ισραήλ, ξεχνώντας τη γενοκτονία που διαπράττει αυτή τη στιγμή.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger