Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ .... ΚΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

H Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (ακόμη μια επινόηση της λευκής αδελφότητας) εορτάζεται στις 7 Απριλίου κάθε χρόνο. Κάθε χρόνο, επιλέγεται ένα θέμα το οποίο επισημαίνει ένα τομέα προτεραιότητας της δημόσιας υγείας. Η Ημέρα παρέχει μια ευκαιρία για τα άτομα σε κάθε κοινότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που μπορεί να οδηγήσουν σε καλύτερη υγεία.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Απριλίου 2014

Χρόνος ανάγνωσης 02:00


Το θέμα για το 2014 είναι φορείς ασθενειών.

Ποιες είναι οι φορείς ασθενειών;

Φορείς είναι οργανισμοί που μεταδίδουν παθογόνα και παράσιτα από ένα μολυσμένο άτομο (ή ζώο) σε ένα άλλο. Η πιο θανατηφόρα λοιμώδης νόσος, η ελονοσία, εκτιμάται ότι προκάλεσε 660 000 θανάτους το 2010. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν παιδιά από την Αφρική.
Ωστόσο, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη λοιμώδης νόσος στον κόσμο είναι ο δάγκειος πυρετός, με 30-πλάσια αύξηση στην συχνότητα εμφάνισης της νόσου κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών. 

Η παγκοσμιοποίηση του εμπορίου και των ταξιδιών και περιβαλλοντικών προκλήσεων, όπως η κλιματική αλλαγή και η αστικοποίηση έχουν επιπτώσεις στη μετάδοση των φορέων ασθενειών που μεταδίδονται, και προκαλώντας την εμφάνισή τους σε χώρες όπου ήταν προηγουμένως άγνωστη.
Η πραγματική αιτία που αποφάσισαν να γιορτάσουν αυτή την ημέρα, δεν είναι φυσικά η υποτιθέμενη ευαισθητοποίηση τους στα θέματα υγείας, αλλά για να περάσουν όπως διαβάσατε παραπάνω την προπαγάνδα της Ατζέντας 21 με την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.
Οι κλήσεις της Ατζέντα 21 για την δραματική αύξηση της αστικοποίησης (όπως αναφέρει το άρθρο του Π.Ο.Υ ) ουσιαστικά θα διώξει τους αυτόχθονες πληθυσμούς από τις αγροτικές περιοχές και θα τους στοιβάξει σε πόλεις φυλακές με διαμερίσματα μεγέθους ελαχίστων τετραγωνικών που θα ελέγχονται από τεχνοκράτες με την ικανότητα να εξουσιάζουν κάθε πτυχή της ζωής ενός ατόμου. 
Όταν ολοκληρωθεί, αυτός ο τρόπος ζωής θα είναι μια κόλαση στη γη. 
Ο Κινεζικός στρατός αφαιρεί βίαια ενα εκατομμύριο Κινέζους αγρότες ανά μήνα από τις αγροτικές κατοικίες τους αναγκάζοντάς τους να κατοικίσουν σε μαζικές πόλεις φαντάσματα. Αυτό που βλέπουμε σήμερα στην Κίνα είναι η αρχή της εφαρμογής της Ατζέντας 21 με την δημιουργία μαζικών μεγαλουπόλεων.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger