Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΗΝΥΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΚΟΙΤΩΝΑ ΑΡΡΕΝΩΝ

Ένας τρανσέξουαλ δευτεροετής φοιτητής κολλεγίου έχει υποβάλει μια καταγγελία ενάντια σε ένα χριστιανικό πανεπιστήμιο στο Όρεγκον αφότου είπαν οι σχολικοί ανώτεροι υπάλληλοι ότι δεν θα μπορούσε να ζήσει με τα άλλα άτομα στην πανεπιστημιούπολη κατά τη διάρκεια του προσεχούς σχολικού έτους.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Απριλίου 2014

Χρόνος ανάγνωσης 01:10

Ο Jayce Μ , όπως προσδιορίζεται στην εφημερίδα των φοιτητών του πανεπιστημίου George Fox , έχει υποβληθεί σε μια θηλυκό - αρσενική μετάβαση , και την επόμενη εβδομάδα , ένας δικαστής αναμένεται να εκδώσει μια δικαστική απόφαση που θα επιτρέπει σε αυτόν να αλλάξει το γένος του στο πιστοποιητικό γέννησης και την κοινωνική ασφάλισή του .

Τώρα , ο Jayce παλεύει για να ζήσει στην αρσενική κατοικία , και ο δικηγόρος του έχει υποβάλει καταγγελία ενάντια στο κολλέγιο , που ισχυρίζεται τη διάκριση βάσει του φύλου και το γένος .

Το πανεπιστήμιο George Fox εξέδωσε μια δήλωση την Παρασκευή ( 4 Απριλίου ) , λέγοντας ότι είναι μια « σύνθετη κατάσταση . »

Το « πανεπιστήμιο George Fox , είναι μια Χριστιανική κοινότητα και οι ξενώνες μας είναι ενιαίου γένους λόγω των θεολογικών υποχρεώσεών μας , » αναφέρει η δήλωση .

« Το πανεπιστήμιο έχει ερευνήσει τις νομικές αξιώσεις του πληρεξούσιου του σπουδαστή και θεωρεί ότι είναι χωρίς αξία , ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη θρησκευτική φύση του πανεπιστημίου . »

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger