Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΒΗΘΛΕΕΜ - Μια ομάδα χριστιανών από την Ανατολική Ιερουσαλήμ, δήλωσε την Κυριακή ότι οι περιορισμοί του Ισραήλ στην παλαιστινιακή κινητικότητα οδηγούν σε παραβιάσεις των θρησκευτικών ελευθεριών. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Απριλίου 2014

Χρόνος ανάγνωσης 01:00

Η δήλωση, η οποία είναι υπογεγραμένη ως «παλαιστινιακές χριστιανικές οργανώσεις στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ," παραπονέθηκαν ότι οι Χριστιανοί συχνά στερούνται την πρόσβαση στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα. 

Κάθε Πάσχα, στις πύλες και στο δρομάκι, εμποδίζουν τους πιστούς από την ελεύθερη πρόσβαση στην Via Dolorosa, την Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, και στην ευρύτερη περιοχή της χριστιανικής συνοικίας." 

Οι περιορισμοί του Ισραήλ στους Παλαιστίνιους Χριστιανούς είναι ένας μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της ιουδαιοποίησης στην Ιερουσαλήμ, ανέφερε η δήλωση. 

"Τα περιοριστικά αυτά μέτρα συνιστούν σοβαρή παραβίαση ελευθερία της λατρείας, και διακρίσεων σε βάρος των χριστιανών, διότι οι κατοχικές αρχές θέλουν να εξαφανίσουν τη χριστιανική παρουσία και να δημιουργήσουν την εντύπωση μιας εβραϊκής μόνο πόλης."

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger