Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Ένα διαστημόπλοιο της NASA που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι για μήνες έχει οριστεί να ολοκληρώσει την αποστολή του με ένα χτύπημα , όπου θα συγκρουστεί με την αθέατη πλευρά του ουράνιου σώματος αυτό το μήνα.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Απριλίου 2014

Χρόνος ανάγνωσης 01:30

Στις 11 Απριλίου , οι ελεγκτές εδάφους στο Ames Research Center της NASA στο Moffett Field , της Καλιφόρνια θα δώσουν εντολή στον σεληνιακό εξερευνητή περιβάλλοντος ατμόσφαιρας και σκόνης ( LADEE ) να πραγματοποιήσει τον τελικό τροχιακό ελιγμό συντήρησής του πριν από μια συνολική σεληνιακή έκλειψη στις 14 - 15 Απριλίου .

Η NASA λέει ότι η αποκαλούμενη « έκλειψη σελήνης του αίματος , » διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες . Με βάση το μέγεθος του διαστημικού οχήματος και τον επικείμενο αντίκτυπο της υπερταχύτητας του, οι επιστήμονες αναμένουν ότι η αθέατη πλευρά της σελήνης, η οποία είναι μόνιμα στραμένη μακριά από τη γη και στιγματισμένη με κρατήρες πρόσκρουσης , θα λάβει μια ακόμη άσχημη βολή .

Οι διαχειριστές της αποστολής του LADEE αναμένουν ότι το διαστημικό σκάφος θα συντρίψει το έδαφος στο φεγγάρι πριν από τις 21 Απριλίου αν και αρκετοί παράγοντες θα μπορούσαν να επηρεάσουν την αναμενόμενη ώρα άφιξής του.

To LADEE θα πετάξει πολύ χαμηλά από 2 έως 3 χιλιόμετρα επάνω από την επιφάνεια.

Η κύρια απειλή που θα αντιμετωπίσει το LADEE από τώρα και μέχρι τον αντίκτυπο είναι μια σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου. Αυτό θα ρίξει το φεγγάρι στο σκοτάδι για τέσσερις ώρες και υπάρχει ο κίνδυνος ότι το διαστημικό σκάφος μπορεί να χάσει τη δύναμη και το πάγωμα, καθιστώντας το ανενεργό

Ο καλύτερος έλεγχος της αποστολής που μπορεί να διαχειριστεί είναι να πραγματοποιηθούν όλοι οι ελιγμοί εκ των προτέρων παρακολουθώντας το σκάφος καθώς θα επιστρέφει στο φως του ήλιου.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger