Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ

Βασική επιδίωξη της Ατζέντα 21 είναι ο έλεγχος και η μεγάλη μείωση του πληθυσμού.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Μαίου 2014

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν παρουσιάσει την ιδέα ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 500 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι 93% του υπάρχοντος πληθυσμού θα πρέπει να εξαλειφθεί. 

Πώς νομίζετε ότι σκοπεύουν να το πετύχουν αυτό; 

Διαβάστε την παρακάτω επιστημονική μελέτη.

Χημικές ουσίες στα κοινά προϊόντα οικιακής χρήσης, όπως οδοντόκρεμες, σαπούνια και πλαστικά παιχνίδια, έχουν άμεσο αντίκτυπο στο ανδρικό σπέρμα το οποίο θα μπορούσε να εξηγήσει την άνοδο της στάθμης της ανδρικής υπογονιμότητας, ανακάλυψαν οι επιστήμονες.

Η μία στις τρείς "μη τοξικές" χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των καθημερινών αντικειμένων επηρεάζουν σημαντικά τη δραστικότητα των κυττάρων του σπέρματος, τα οποία μπορεί να ευθύνονται για την υψηλή συχνότητα της ανεξήγητης στειρότητας στον ανθρώπινο πληθυσμό, είπαν οι ερευνητές.

Είναι η πρώτη φορά που μια μελέτη διαπίστωσε άμεση επίδραση σε πολλές τεχνητές χημικές ουσίες στο περιβάλλον στη ζωτική λειτουργία του ανδρικού σπέρματος. Τα ευρήματα θα αυξήσουν περαιτέρω τις ανησυχίες για την κρυφή τοξικότητα των χημικών ουσιών που θεωρούνται ασφαλείς από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Οι ερευνητές όμως πιστεύουν ότι έχουν αναπτύξει ένα νέο τρόπο ελέγχου των επιπτώσεων των οικιακών χημικών ουσιών στο σπέρμα των ανδρών που θα επιτρέψει στις ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές να αποφασίσουν εάν θα απαγορεύσουν ή θα επιβάλουν περιορισμούς στη χρήση τους σε ορισμένα προϊόντα.

Η μελέτη ήταν μέρος μιας ευρύτερης έρευνας στις αποκαλούμενες «ενδοκρινικές διασπώμενες» χημικές ουσίες ‑ που για πολλά χρόνια έχουν συνδεθεί με τη μείωση των αριθμού των σπερματοζωαρίων και τη διαδεδομένη ανδρική υπογονιμότητα.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger