Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΒΕΛΓΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ - Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ

Ο Βέλγος γκουρού γιατρός της ευθανασίας Wim Distelmans βρίσκεται στην πυρά για ευθανασία σε μια γυναίκα χωρίς κάν πρώτα να θεραπέυσει την κατάθλιψή της. Η κόρη της γυναίκας, που είναι γνωστή μόνο ως Margot, υπέβαλε καταγγελία στο γιατρό.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Μαίου 2014


"Πώς μπόρεσε κάποιος που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη θεραπεία για την κατάθλιψη, να του κάνουν ευθανασία;" δήλωσε η Margot.
Ο Distelmans απάντησε λέγοντας «Είναι πολύ απογοητευτικό για μένα, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό το είδος των ιστοριών στον Τύπο. Δεν μπορώ να απαντήσω, λόγω των νόμων περί ιδιωτικής ζωής και επειδή κάτι τέτοιο θα παραβίαζε τα επαγγελματικά μου καθήκοντα. "
Πρόεδρος της Επιτροπής ελέγχου και αξιολόγησης ευθανασίας του Βελγίου, είναι ο Distelmans.
Αυτό το γεγονός προηγήθηκε από μια άλλη καταγγελία που κατατέθηκε από τον καθηγητή Tom Mortier μετά το θάνατο της μητέρας του από ευθανασία, Godelieva De Troyer. 
Ο Mortier ανέφερε ότι ο Distelmans προχώρησε με την ευθανασία της De Troyer, παρά το γεγονός ότι ήταν στα πλαίσια ενός σχεδίου θεραπείας για "συναισθηματική δυσφορία."
Ο Mortier σημείωσε επίσης ότι «ο Distelmans είναι ογκολόγος, δεν είναι ψυχίατρος και δεν ήταν καν γιατρός της De Troyer από πρίν."

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger