Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΙΝΤΕΝΤΟ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ {ΒΙΝΤΕΟ}

«Στις αρχές αυτού του μήνα, η ιαπωνική εταιρεία Νιντέντο αρνήθηκε να εισαγάγει τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου στο" Tomodachi Life  », ενα φορητό βιντεοπαιχνίδι που διατίθεται στο εμπόριο για παιδιά πάνω από την ηλικία των οκτώ ετών. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
20 Μαίου 2014

Μετά την προώθηση του # Miiquality (Mii είναι ένα ψηφιακό άβαταρ που χρησιμοποιείται στο παιχνίδι), η Νιντέντο ανακοίνωσε ότι «ουδέποτε είχε την πρόθεση να κάνει οποιαδήποτε μορφή κοινωνικού σχολιασμού με την έναρξη του παιχνιδιού.

Η εταιρεία, ωστόσο, αργότερα δήλωσε ότι σε μελλοντικές εκδόσεις του δημοφιλούς παιχνιδιού "θα προσπαθήσει να σχεδιάσει μια εμπειρία παιχνιδιού από το μηδέν, που θα είναι πιο περιεκτική, και θα αντιπροσωπεύει καλύτερα όλους τους παίκτες."

Η προώθηση να εισαχθεί ο ομοφυλοφιλικός γάμος στο περιεχόμενο του βιντεοπαιχνιδιού αποτελεί μέρος της επιθετικής ατζέντας για να ομαλοποιήσει και να αναγκάσει την πολιτιστική αποδοχή ενός τρόπου ζωής που πολλοί Αμερικανοί αντιτίθενται σε θρησκευτικούς και ηθικούς λόγους. 

Η προοδευτική αριστερά έχει πολιτικοποιήσει το κίνημα του ιδίου φύλου και έχει διαμορφώσει την αναγκαστική αποδοχή του ομοφυλοφιλικού τρόπου ζωής σε ένα κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα.

Η κατήχηση των παιδιών είναι βασική, και εκεί θα στοχεύσει το περιεχόμενο του παιχνιδιού.»

«Τα παιδιά, όπως και το μαλακό κερί, είναι πολύ εύπλαστα," μια σοβιετική προπαγάνδα που δηλώθηκε κατά τη διάρκεια της σταλινικής περιόδου. «Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά από τη βλαβερή επίδραση της οικογένειας ... Πρέπει να τα Εθνικοποιήσουμε. Από τις πρώτες μέρες της μικρής ζωής τους, θα πρέπει να βρεθούν κάτω από την ευεργετική επιρροή των κομμουνιστικών σχολείων. "


Με τον ίδιο τρόπο που η προοδευτική αριστερά (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα) πιστεύει ότι τα παιδιά πρέπει να εθνικοποιηθούν και να διασωθούν από την αντιδραστική ιουδαιο-χριστιανική ηθική. 

Προκειμένου να ομαλοποιηθεί αυτό που θεωρούνταν προηγουμένως συμπεριφορά παρέκκλισης, η αριστερά ωθεί την ατζέντα της ομοφυλοφιλίας στις λεωφόρους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και των τηλεοπτικών παιχνιδιών.

Δείτε το βίντεο


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger