Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΙΕΡΕΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: «ΕΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΚΩΤΙΑ ΘΑ ΕΠΙΝΕ ΟΥΙΣΚΙ»

Ο Ιερέας Μπιλ Μίλερ ξέρει ένα πράγμα ή δύο για τα οινοπνευματώδη ποτά, ως ιδιοκτήτης της πάμπ του, και λέει ότι αν ο Ιησούς ήταν σήμερα εδώ, θα μετέτρεπε το νερό σε οποιοδήποτε τοπικό ποτό υπήρχε εκεί που θα βρισκόταν.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Μαίου 2014


Ο Ιερέας μοιράζει το χρόνο του μεταξύ του κηρύγματος του στο νησί Καουάι της Χαβάης και τη λειτουργία του μπαρ στο Τέξας, και έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο «Οι μπυροπότες οδηγούνται στο Θεό», στο οποίο μιλά για τη σχέση ανάμεσα στην πίστη και το αλκοόλ.

Είπε μάλιστα ότι αν ο Ιησούς ήταν ζωντανός σήμερα, δεν θα μετέτρεπε κατ 'ανάγκη το νερό σε κρασί, αλλά ανάλογα με το τοπικό ποτό της εποχής. 

«Αν ο Ιησούς είχε ζήσει στο Τέξας, για παράδειγμα, αντί για την Παλαιστίνη, είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα είχε μετατρέψει το νερό σε μπύρα", είπε.

Και το ίδιο ισχύει και για ό, τι ο ίδιος ο Ιησούς θα επέλεγε να πιεί. Ενώ μερικοί Χριστιανοί πιστεύουν στην αποχή από το αλκοόλ, ο πατέρας Μίλερ δεν το συνδέει με την πίστη, λέγοντας ότι ο Ιησούς «πιθανόν να έπινε το τοπικό ποτό".

«Αν ο Ιησούς ήταν στο Τέξας, θα έπινε Lone Star. Αν ήταν στη Χαβάη, θα μπορούσε να πιει Primo. Αν ήταν στη Σκωτία, δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν ο Ιησούς έπινε ουίσκι. Στην Ιρλανδία, Guinness ή Smithwick» είπε. 

Παρά τις επικρίσεις από τους θρησκευτικούς ηγέτες, ο πατέρας Μίλερ λέει ότι ο Ιησούς έπινε με μέτρο, σύμφωνα με του "δική του μοναδική ταυτότητα» και ότι οι Χριστιανοί σήμερα δεν χρειάζεται να "ρίξουν μπύρα μαζί με το νερό του βαπτίσματος».

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger