Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΧΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΕΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΙΕΡΕΙΣ

Η Εκκλησία της Σκωτίας συζητά να χειροτονεί ομοφιλόφιλους, κατά την ετήσια Γενική της Συνέλευση. Η συζήτηση θα επεκταθεί την Παρασκευή.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Μαίου 2014


Στην τελευταία συνεδρίαση του έτους, οι εκκλησιαστικοί ηγέτες αποφάσισαν ότι η Εκκλησία της Σκωτίας δεν θα υποστηρίξει τους γάμους ατόμων του ιδίου φύλου, αλλά θα επιτρέπει στους πισωγλέντηδες και τις λεσβίες να χειροτονιθούν. Η απόφαση προκάλεσε κάποιες εκκλησίες να διακόψουν τις σχέσεις τους και να σχηματίσουν την αντιομοφυλοφιλική Ελέυθερη Εκκλησία.

Αυτή την εβδομάδα, το μεγαλύτερο μέρος της μεγάλης κοινότητας του Stornoway άφησε την εκκλησία της Σκωτίας και τάχθηκε υπέρ της ελεύθερης εκκλησίας.

"Δυστυχώς το εκκλησίασμα μας δεν ταυτίζεται πλέον με τη γενική κατεύθυνση που καθορίζει η Εκκλησία της Σκωτίας, και η λογική επιλογή ήταν να αποχωρήσουμε", δήλωσε ο πρώην κληρικός Κρίστοφερ Μάρτιν.

Μέχρι στιγμής, οκτώ πρώην Ιερείς από την Εκκλησία της Σκωτίας έχουν μεταβεί στην Ελεύθερη Εκκλησία.

Η Εκκλησία χάνει 20.000 ανθρώπους το χρόνο και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η τάση αυτή αντιστρέφεται, αλλά επιταχύνεται », δήλωσε ο Ιερέας της Ελεύθερης Εκκλησίας Ντέιβιντ Ρόμπερτσον.

Μέσα στις επόμενες μέρες, η Γενική Συνέλευση θα επανεξετάσει την έγκριση της Εκκλησίας για την ομοφυλοφιλία στην εκκλησία. Ο Αιδεσιμότατος Τζέρεμι Μίντλετον θα προτείνει ότι η Εκκλησία θα πάρει θέση ότι «ο γάμος μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας είναι το μόνο σωστό και κατάλληλο πλαίσιο για τις σεξουαλικές σχέσεις."Θεωρείται ότι οι ηγέτες των εκκλησιών δεν θα εγκρίνουν τις θέσεις.

Για την εκκλησία η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα. Ο Απόστολος Παύλος το λέει: 


ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger