Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 {ΒΙΝΤΕΟ}

Πως θα είναι τα σπίτια του μέλλοντος και πως κάποιοι ετοιμάζουν για εμάς μια μικρότερη κατοικία για να μην είναι επιβαρυμένη και από πολλούς φόρους, ήταν ενα από τα θέματα της εκπομπής LiveU - Με την Πόπη Τσαπανίδου.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
18 Ιουνίου 2014





Η τηλεόραση όπως έχετε καταλάβει είναι το κύριο μέσο προπαγάνδας σε όλο τον κόσμο, όπου μπορεί να ανεβάζει και να κατεβάζει κυβερνήσεις και να προωθεί οτιδήποτε θέλει, και με τον τρόπο που θέλει σε όλους αυτούς τους ανυποψίαστους τηλεθεατές που ο αριθμός τους φτάνει τουλάχιστον τα 2/3 του ελληνικού πληθυσμού, οι οποίοι είναι εντελώς απορροφημένοι απο το άγχος της καθημερινότητας χωρίς να περνάει κάν από το μυαλό τους αν, και από ποιούς μπορεί να ελέγχεται ο πλανήτης από το παρασκήνιο. 

Η απάντηση όμως, για να γυρίσουμε στο θέμα μας έρχεται από το M.I.T της Μασαχουσέτης,  ενα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου όπου οι επιστήμονες τους σχεδίασαν το σπίτι του μέλλοντος.

Ενα σπίτι 18 τετραγωνικά που θα χωράει 8 δωμάτια.  Ναί, καλά ακούσατε, μια ποντικότρυπα 18 τετραγωνικά που θα ταιριάζει στις επιθυμίες του ΟΗΕ και της Ατζέντας 21. 

Το σπίτι θα είναι μια πολυλειτουργική ποντικότρυπα που θα χειρίζεστε απλά με την κίνηση του τσιπαρισμένου χεριού σας, όπως δείχνει η φωτογραφία.



Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής βρήκε καταπληκτικό το σπίτι των 18 τετραγωνικών και τόνισε με σιγουριά ότι σε λίγο καιρό σε τέτοια σπίτια θα ζούμε μέσα στις πόλεις, όπου δεν θα χρειάζεται να καθαρίζουμε πολύ κιόλας με μόνο 18 τετραγωνικά μέτρα.

Εχουμε μιλήσει δεκάδες φορές από την Αθέατη γνώση για την Ατζέντα 21 και τον τρόπο που θέλουν να μας μαντρώσουν τα παγκόσμια υποχθόνια και επιχθόνια λαμόγια. Θέλουν τον ανθρώπινο πληθυσμό να μαντρωθεί σε πιο στενά σφιχτοδεμένες πόλεις με δωμάτια όπως ενα κελί φυλακής.

Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να αφανιστεί η μεσαία τάξη αφού θα έχει γονατίσει από τους παράλογα τρελούς φόρους της Ατζέντας 21 που θα βάζει η εκάστοτε κυβέρνηση - χωρίς βέβαια να ξέρει ο ανυποψίαστος πολίτης ότι προέρχονται από εκεί, με τον τρόπο που γίνεται σήμερα.

Οι άνθρωποι θα χάσουν τα σπίτια τους από τους πολλούς φόρους, όπου θα αναγκαστούν να χαρίσουν τα σπίτια τους στο κράτος αφού δεν θα μπορούν πλέον να τα συντηρήσουν.

Μετά από αυτό, αφού θα έχουν πρώτα κατασκευαστεί όλες αυτές οι μεγαλουπόλεις, θα αναγκαστεί ο πληθυσμός να μαντρωθεί σε αυτά τα κελιά που θα έχει σχεδιάσει η Ατζέντα 21 (πάντα για το καλό μας) και με το χάραγμα του Αντιχρίστου στο χέρι που χωρίς αυτό δεν θα μπορείς να πουλήσεις, αλλά και να αγοράσεις ούτε καν αυτό το κελί που θα σε αναγκάσουν να κατοικίσεις.

Η Ατζέντα 21 θέλει τους πληθυσμούς να περιοριστούν σε μαγαλουπόλεις, φυλακισμένοι έτσι ώστε να μπορούν να ελεγχθούν εύκολα και να μετριάσουν την περαιτέρω αύξηση του πληθυσμού, και περίπου το ήμισυ της γης αναμένεται να τεθεί ως ακατοίκιτη περιοχή no human zone - Ζώνη χωρίς ανθρώπους σύμφωνα με τις προσταγές της Ατζέντας 21.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο πως περνούν την προπαγάνδα στον κόσμο τα τσιράκια του συστήματος.



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger