Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΕΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014, στον Ιερό ναό του Σωτήρος στό Μόναχο της Γερμανίας, ο Αρχιμανδρίτης Πέτρος Κλίτς αρνήθηκε να βαπτίσει ενα τριών ετών παιδί επειδή εκείνο απλά δεν ήθελε.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
28 Ιουνίου 2014



Το παιδί στεκόταν μπροστά από τον ιερέα ενώ εκείνος τελούσε το μυστήριο της βάφτισης. 

Το παιδί κάθε φορά που το άγγιζε ο ιερέας εκείνο τιναζόταν με απέχθεια από κοντά του. 

Σε κάποια στιγμή απομακρύνεται απο κοντά του, προφανώς ήθελε να δείξει με τον τρόπο του ότι δεν ένιωθε άνετα μαζί του. Ο ιερέας μετά από λίγα δευτερόλεπτα, κι ενω συνέχισε το μυστήριο, το κοριτσάκι έχοντας το βλέμμα του στραμμένο πίσω στους συγγενείς που προσπαθούσαν να το ηρεμήσουν, εκείνο τους απαντάει <<Δεν θέλω>>.

Τότε ο ιερέας με προκλητικό βλέμμα πρός τους γονείς της μικρής, τους απαντάει εκβιαστικά: 

Ξέρετε; ότι αν ξαναπεί δεν θέλω να βαπτιστώ, σταματάω τη βάπτιση αμέσως.

Αμέσως μετά την απειλή του, ο ιερέας ρωτάει επανειλημμένα τη μικρή: Θέλεις να βαπιστείς;

Εκείνη του απαντάει Οχι. 

Θέλεις να βαπτιστείς; Δεν θέλεις να βαπτιστείς; Να μην την κάνουμε τη βάπτιση;

Το παιδί συνέχισε να είναι αρνητικό, και ο ιερέας εξαγριωμένος δηλώνει στους γονείς της μικρής ότι, δεν μπορεί να γίνει βάπτιση, σας το είπα και το εξήγησα και στο παιδί.

<<Δεν μπορώ να κάνω βάφτιση με τη βία>> δήλωσε κατηγορηματικά ο Ιερέας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Είναι φυσικό να μην μπορεί να τελέσει τη βάπτιση από τη στιγμή που το δαιμόνιο κυριαρχούσε και μιλούσε μέσο αυτού. Ο Δαίμονας έχει καταβάλλει τον ιερέα, και για αυτό το λόγο ήταν αρνητικός, και έβγαλε όλη του την αγριότητα πάνω στο παιδί και τους γονείς.

Οτιδήποτε θέλεις να περάσεις σε έναν άνθρωπο, πόσο περισσότερο σε ενα μικρό παιδί σε όποια ηλικία και να είναι, χρειάζεται τον τρόπο του. Αν ήταν κάθε φορά που κάποιο παιδί αρνούνταν να φάει, να θηλάσει, να κοιμηθεί η να πάει σχολείο, θα κατέληγε να είχε πεθάνει απο ασιτία, να έπαιρνε λεξοτανίλ, και να ήταν αγράμματο για όλη του τη ζωή.

Τα μωρα όταν τα βουτάνε στην κολυμπήθρα, το 95% κλαίνε. Προφανώς κάτι τα ενοχλεί, λιγο η πολυκοσμία, η επαφή με την κολυμβήθρα, κάποιες δηλαδή πρωτόγνωρες καταστάσεις που φυσιολογικά τα επιρρεάζουν. 

Τι θα έπρεπε να πράξει ο κάθε ιερέας σε μια τέτοια περίπτωση; να σταματήσει το μυστήριο στη μέση επειδη το παιδί "δεν θέλει"; 

Θέλω να καταλήξω, ότι σε αυτή την ηλικία δεν μπορούν να έχουν τα παιδιά κρίση και άποψη για πράγματα που θα τα ωφελήσουν στη μετέπειτα πορεία της ζωής τους.

Το περιστατικό αυτό μας δείχνει ότι ο ιερέας δεν ήθελε να τελέσει το μυστήριο, το κοριτσάκι να μείνει αβάπτιστο, οι γονείς του να σιχαθούν την εκκλησία και τους παπάδες και το παιδί να μην έχει για προστάτη το φύλακα άγγελο του που θα το συντροφεύει μετά τη βάπτιση του.

Οι άθεοι,με αφορμή αυτό το περιστατικό, βρίσκουν πάτημα για να προωθήσουν τη σατανική τους ιδεολογία, ότι δηλαδή ενα παιδί θα πρέπει να μεγαλώσει πρώτα και να κρίνει αν θέλέι η οχι να βαπτιστεί.

Κάθε άνθρωπος, φυσικά και έχει την ελεύθερη βούληση να αποφασίσει για τον εαυτό του, αφού πρώτα όμως φτάσει σε ηλικία να έχει επίγνωση του κόσμου που ζεί, τότε θα μπορέσει να σχηματίσει ανάλογη γνώμη και άποψη για το τι θέλει. 

Το βάπτισμα δεν αποτελεί καταναγκαστικά έργα, όπως έπραξε με τον τρόπο του αυτός ο ιερέας, και ούτε ποτέ η εκκλησία επέβαλλε με τη βία να βαπτίζονται τα παιδιά από τη βρεφική ηλικία. 

Ευτυχώς ο καλός Θεός δεν το επέτρεψε αυτό, και το μυστήριο τελέστηκε με άλλον ιερέα, ο οποίος, σύμφωνα με τη νονά του παιδιού, προσπάθησε να εφησυχάσει το παιδί, που στο τέλος ένιωθε τόσο άνετα που έβγαινε μαζί του και φωτογραφίες.



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger