Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ {ΒΙΝΤΕΟ}

"Η Εκκλησία του Σατανά" κερδίζει έδαφος στη Ρουθηνία μετά την χούντα στο Κίεβο ... «Μετά τον πραγματικό πόλεμο στην Ουκρανία, προφανώς, αρχίζει η πνευματική μάχη.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
18 Αυγούστου 2014


Στα σύνορα της Κιροβοχράντ και τις περιοχές Τσερκάζι, εμφανίστηκε μια ασυνήθιστη θρησκευτική οργάνωση - ". Η εκκλησία του Σατανά" που επίσημα οι δυνάμεις του κακού έχτισαν απολύτως νόμιμα ενα Ναό - που απ ότι φαίνεται είναι πρός τιμήν του Νεφελίμ Βάαλ, όπως αποκάλυψε η Αθέατη γνώση την περασμένη εβδομάδα, και με υπογεγραμμένο έγγραφο από τον επικεφαλής του Περιφερειακού Τμήματος του Δικαστηρίου. 

Τα έγγραφα - παρέχουν και μια άδεια για να λειτουργήσει. Η δομή αυτή αποκαλείται ως θρησκευτική οργάνωση "Μποζίτσι". Σχετικά με αυτή την οργάνωση έχουν ήδη αναφερθεί πολλά ουκρανικά τηλεοπτικά κανάλια.

Σκοπεύουν να τελειώσουν σύντομα τον σατανικό αυτό οίκο, όμως οι συμμετέχοντες σε αυτήν την κίνηση δεν μαζεύονται στο Κίεβο. Και οι οπαδοί του πνευματικού αυτού κέντρου διαβάζουν τις ασυνήθιστες προσευχές τους στην κυβέρνηση του Κιέβου. 

Κατόπιν οι οπαδοί, προσεύχονται για τον νέο πρόεδρο, και προσπαθούν να μειώσουν τη δημοτικότητα της Ορθοδοξίας. Πολλοί πολιτικοί πρεσβεύουν άλλες θρησκείες, και μερικοί, όπως ο Αλέξανδρος Τουρτσίνοφ, συνδυάζει τις δραστηριότητες του κοινοβουλίου της Ουκρανιας με τη διεξαγωγή συνεδριάσεων στην εκκλησία των Βαπτιστών. Σε αυτή, ο ίδιος δεν είναι απλός ενορίτης, αλλά πνευματικός δάσκαλος. " 

Σε μια τηλεοπτική εκπομπή στην ουκρανία υποστήριξαν με ενθουσιασμό ότι οι Προτεστάντες πρέπει να ανέβουν στην εξουσία. «Θέλω να σας πω ότι, όπου δεν βρίσκονται Προτεστάντες στην εξουσία, δεν υπάρχει τάξη," - είπε ένας πολιτικός. 

"Στο ίδιο στούντιο, υπήρχε ο πλέον πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιάτσενιουκ  - που είναι οπαδός της Σαηεντολογίας, μια αμερικανική Σατανιστική οργάνωση.

Τις κλήσεις του Γιάτσενιουκ στην πλατεία Μαιντάν πολλοί τις θυμούνται ως τελετουργίες των οπαδών. Προφανώς, το ποσοστό των καταστροφικών λατρειών στην Ουκρανία θα αυξηθεί περαιτέρω. 

Συγκεκριμένα, στην Ουκρανία το 1990 εμφανίστηκε μια περίφημη αίρεση με το όνομα "Λευκή Αδελφότητα". 

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος Μαρίνα Μαμόνοβα υποστήριξε ότι είχε δει τον Θεό και ότι έχει ανατεθεί σε αυτήν ειδική αποστολή. Είχε προφητεύσει το τέλος του κόσμου το 1993, αλλά αυτό φυσικά δεν συνέβη, και οι διοργανωτές της αίρεσης καταδικάστηκαν. 

Υστερα από την καταδίκη της η Μαμόνοβα αφέθηκε ελεύθερη. Από τις δραστηριότητες της επηρεάζονται χιλιάδες άνθρωποι στην Ουκρανία, τη Ρωσία, τη Λευκορωσία και το Καζακστάν.

Κατόπιν η δύσκολη θέση με τις δημοκρατίες μετά από την αποσύνθεση της Σοβιετικής Ένωσης έγινε έδαφος για προώθηση των Ζόμπι. 

Τώρα η Ουκρανία γίνεται πάλι ενα ιδανικό εργαστήριο αιρέσεων με την Λευκή Αδελφότητα και την Εκκλησία του Σατανά να πολεμούν και να σκοτώνουν οποιονδήποτε είναι με την Ορθοδοξία και τον Χριστό.

Δείτε το βίντεοatheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger