Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΠΟ ΠΑΣΤΟΡΑ, ΡΑΒΙΝΟ ΚΑΙ ΙΜΑΜΗ

Ένας ιερέας, ένας ραβίνος και ένας ιμάμης έχουν πυροδοτήσει μια εκστρατεία για να συνδυάσουν τις τρεις μοναδικές θρησκείες τους σε ένα Οίκο λατρείας στο Βερολίνο. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Αυγούστου 2014





Το έργο, που ονομάζεται "House of One" (το σπίτι του ενός) ελπίζει να ενώσει τους ανθρώπους των διαφορετικών θρησκειών μαζί σε ένα κτίριο που θα εκπροσωπεί μια εκκλησία, μια συναγωγή και ενα τζαμί. 

Μια κοινή αίθουσα συνεδριάσεων θα συνδέουν τα σημεία συνάντησης.

Ο Πάστορας Gregor Hohberg του Αγίου Πέτρου της ενορία του Βερολίνου, δήλωσε: "Έχουμε παρατηρήσει, ως κοινότητα εδώ στο κέντρο της πόλης, ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να συναντήσουν ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και θρησκείες και ότι υπάρχει μια ισχυρή επιθυμία να δείξουμε ότι άνθρωποι από διαφορετικές θρησκείες μπορούν να συνυπάρχουν μαζί. 

Θέλουμε να κάνουμε ένα σημείο και να δείξουμε ότι οι θρησκείες μπορούν να είναι αιτία ειρήνης.

Ο Hohberg έχει ενωθεί με το ραβίνο Tovia Ben Chorin και τον Ιμάμη Kadir Sanci να θέσουν την ιδέα για τον "Οίκο του ενός".

Ο horin είπε, «Πιστεύω στη δύναμη του διαλόγου. Στον κόσμο που ζούμε έχουμε δύο δυνατότητες:.. Πόλεμο ή ειρήνη. Η Ειρήνη είναι μια διαδικασία και προκειμένου να επιτευχθεί αυτή, θα πρέπει να μιλήσουμε ο ένας στον άλλο."

Ο Sanci εξέφρασε παρόμοια επιθυμία για τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τις διαφορές τους. «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξεπεράσουμε όλες τις αρνητικές ειδήσεις στον κόσμο. Έχω την ελπίδα, για τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, για μένα και για όλους, ότι η διαφορετικότητα γίνεται πραγματικότητα και ότι οι άνθρωποι θα δεχτούν ο ένας τον άλλον στην ετερότητα τους », είπε. 


Ο "Οίκος του ενός" χρηματοδοτείται αποκλειστικά από δωρεές, και το εκτιμώμενο κόστος κατασκευής του είναι 58.300.000 δολάρια.

Μέχρι στιγμής, 48.800 δολάρια έχουν προσφερθεί από τους υποστηρικτές του έργου. 

Η λατρεία των αρχαίων θεών, των Νεφελίμ, προωθείτε ανοιχτά. 

Η εκκλησία της νέας εποχής θα χρηματοδοτείται απο την Μητρική εταιρεία, που θα αναλάβει να «προστατεύει» τους άπορους και τους δυστυχείς. (Mother company τόμος 27)

Χαίρε Κρόνε, Χαίρε Μολόχ, Χαίρε Βάαλ, θα είναι το σύνθημα που θα αντικαταστήσει το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με".


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger